Turboflex-Horse voor de (preventieve) ondersteuning van banden, pezen en spieren van uw paard

De banden, pezen en gewrichten van een sportpaard staan regelmatig onder grote druk. Het herstel van deze structuren na inspanning is essentieel voor een goede sprong of voor het goed lopen in een dressuuroefening.

Turboflex-Horse begeleidt dit herstel en voorkomt blessures aan deze structuren. Ook kan het zeer goed ingezet worden wanneer een blessure eenmaal ontstaan is.

Toepassingen

Een paard dat veel struikelt, last heeft van een peesblessure of bijvoorbeeld slappe kniebanden heeft, maakt fouten, en dat geeft stress voor zowel het dier als de ruiter. Turboflex-Horse is een weldaad voor gezonde en geblesseerde pezen en helpt bij het op spanning brengen van te strakke of te slappe banden. Een must-have voor iedere ruiter die de meest verfijnde bewegingen van zijn paard wil waarborgen! Het is daarnaast het ideale middel om blessures aan gewrichten en weke delen te voorkomen. Turboflex-Horse bevat  ook de unieke GLMax® Groenlipmossel.

 

Wat is Turboflex-Horse?

Synopet Paard Turboflex-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor de werking van banden, pezen en spieren van paarden.

Turboflex-Horse maakt evenals Equi-Syn gebruik van GLMax® Groenlipmossel. Deze bevat gewrichtsondersteunende componenten zoals Glucosamine en Chondroïtine, en ontstekingsremmende componenten zoals Omega 3-vetzuren, furaanvetzuren en specifieke eiwitten.
Turboflex-Horse bevat echter niet de andere natuurlijke ontstekingsremmende componenten van Equi-Syn (Curcumine en Zwarte bes-blad) en is daarom qua werking eenvoudiger dan Equi-Syn. Turboflex-Horse is een ideaal supplement om het ontstaan van gewrichtsklachten en blessures te voorkomen.

Turboflex-Horse is primair gericht op de banden en pezen van paarden. Specifiek voor de juiste spanning van de spieren is hier Calcium en Magnesium aan toegevoegd. Turboflex-Horse kan gebruikt worden voor een verder gezond paard waarbij de banden en pezen versterkt moeten worden. Zwakke en te lange banden en pezen worden met Turboflex-Horse versterkt. Te strakke banden en pezen worden juist flexibeler door het gebruik van Turboflex-Horse.

Gebruik en dosering

Steeds goed schudden voor gebruik. Turboflex-Horse kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. 1x per dag 25 ml over het voer geven. In geval van extra inspanning mag de dosering 10 dagen worden verhoogd naar 50 ml per dag.
Eén flacon bevat 1000 ml. Turboflex-Horse kan als kuur of doorlopend gegeven worden.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Samenstelling

Voedermiddelen: Visolie, Sojaolie, GLMax® Groenlipmossel (Perna canaliculus), Calciumgluconaat, Magnesiumcitraat
Toevoegingsmiddelen per kg droge stof:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine C (3a300): 16.911 mg, Vitamine D3 (3a671): 5.236 I.E., Zink (Zinkchelaat van methionine (3b611)): 654 mg
Technologische toevoegingsmiddelen: Conserveermiddelen: Kaliumsorbaat (E202), Melkzuur (E270), Citroenzuur (E330), Calciumacetaat (E263)
Antioxidant: Calciumascorbaat (1b302)

Bewaren

Bewaren bij: 5-25°C. Geopende verpakking bij voorkeur koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Persoonlijk advies voor uw paard?

1000 ml Synopet Paard Turboflex-Horse

Speciaal voor de banden, pezen en spieren van paarden
Groenlipmossel, Magnesium, Calcium, Vitamine D3
Vloeibaar
1 keer per dag 25 ml over het voer
Kuur van 40 dagen
Kan als kuur of doorlopend gegeven worden
In geval van extra inspanning mag de dosering 10 dagen worden verhoogd naar 50 ml per dag

Voor de goede werking van banden, pezen en spieren

Turboflex-Horse bevat Groenlipmossel, Calcium, Magnesium en Vitamine D3

Reviews Synofit

Synopet scoorde gemiddeld een 9,4 uit 10 met 5.435 reviews.

Voordelen Synopet.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synopet shop
  • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
  • Gratis verzending binnen NL & BE vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen
  • Kies zelf de leverdatum

Betaalwijzen:

Verzendwijze:

Certificering:


De productielocatie van de producten van Synopet is GMP+ gecertificeerd.