Synopet gebruikt alleen ingrediënten van hoge kwaliteit

De producten van Synopet zijn gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten met een optimale werkzaamheid. Alleen de meest effectieve én meest natuurlijke keuze is goed genoeg voor Synopet. De unieke totaalformules zijn zorgvuldig uitgebalanceerd voor de beste werking voor uw dier. Daarnaast kenmerkt Synopet zich door de vloeibare formules. Suppletie via een vloeistof garandeert een nog betere opname van de ingrediënten in het lichaam. Daarnaast maakt de vloeibare vorm het toedienen prettig: het kan zorgvuldig afgemeten over het gewone voer gegeven worden, het is smakelijk en het betekent tevens dat er geen strijd geleverd hoeft te worden met pillen of spuitjes.

Synopet is een merk van Synofit Europe B.V.: Synofit is een vloeibare gewrichtenkuur voor het behoud van soepele gewrichten bij mensen. Synopet, voor dieren, is hier uit voortgekomen. In eerste instantie ging het alleen om de formule voor de gewrichten. Later kwamen daar ook andere exclusieve formules voor paarden bij, met meerdere toepassingsgebieden. De samenstelling van de producten van Synopet is speciaal afgestemd op paarden, honden en katten van alle rassen.

Gegarandeerd dopingvrij

Alle producten van Synopet zijn dopingvrij. In de fabriek waar Synopet geproduceerd wordt, wordt in het geheel niet met doping-contaminanten gewerkt (ook niet in andere productielijnen). Dus sportpaarden en -honden in het professionele circuit kunnen de producten van Synopet gebruiken. De fabriek is daarnaast GMP+ gecertificeerd.

Spring naar:
Ingrediënten van de formule voor gewrichten (Equisin-Complex, Synopet Hond, Synopet Kat)
Ingrediënten van de formule voor banden en pezen (Turboflex-Horse)
Ingrediënten van de formule voor ontspanning (Relax-Horse)
Ingrediënten van de formule voor vruchtbaarheid (Power-Horse)
Ingrediënten van de formule voor opbouw van spieren (Mega-Horse)
Ingrediënten van de formule voor herstel (Recover-Horse)
Ingrediënten van de formule voor de spijsvertering (Stomastine)

Ingrediënten van de formule voor gewrichten

De gewrichtenformule (beschikbaar voor hond, kat en paard) is zeer uniek en effectief. Er bestaat geen enkel ander product voor gewrichten met een vergelijkbare samenstelling en snelle werking!
De belangrijkste ingrediënten van de gewrichtenformule zijn 100% pure Groenlipmossel (GLMax®), Bio-Curcumine (BCM-95®) en Zwarte bes-blad. Deze actieve ingrediënten worden door topruiters al vele jaren gebruikt om hun kostbare ren- en springpaarden in een goede conditie te houden. Bij deze paarden is de gewrichtsbelasting erg hoog. Synopet heeft de formule daarnaast beschikbaar gemaakt voor honden en katten: deze dieren kunnen immers ook last krijgen van de gewrichten, door aangeboren afwijkingen, overbelasting, overgewicht of bij de ouderdom. Voor meer informatie hierover kunt u doorklikken naar de pagina over gewrichtsproblemen bij honden of over gewrichtsproblemen bij katten.

De formule voor honden heet Synopet Hond, voor katten heet het Synopet Kat, en het originele product voor paarden heet Synopet Paard Equisin-Complex.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Bio-Curcumine (BCM-95®)

In de gewrichtenformule van Synopet wordt gebruik gemaakt van een Bio-Curcumine met een geoptimaliseerde opneembaarheid. Deze verbetering van de opneembaarheid komt tot stand via een natuurlijk proces: de essentiële olie van de Geelwortel wordt daarvoor gebruikt. Synopet maakt dus geen gebruik van polysorbaat of andere synthetische stoffen om de opname van Curcumine te versterken.

Curcumine (Curcuma longa) of Turmeric is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma, ook wel Geelwortel genoemd. Deze plant maakt deel uit van de Gemberfamilie. Curcumine is 100% natuurlijk en wordt in India al eeuwen gebruikt vanwege de weldadige invloed op de gezondheid. Ook wordt het onder meer toegepast voor het kruiden van voedsel en als kleurstof voor kleding en voedingsmiddelen. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen, en daarmee ook op gewrichtskraakbeen. Over de talloze andere gezondheidsvoordelen van Curcumine kunt u meer informatie vinden via Google.

Zwarte bes-blad

In de gewrichtenformule van Synopet wordt biologisch Zwarte bes-blad gebruikt (SKAL-gecertificeerd). Dit heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

De Zwarte bes-plant (Ribes nigrum) staat erom bekend een bron van natuurlijke, gezonde stoffen te zijn. Het vruchtvlees van de bessen zelf, maar ook de pitten en de bladeren bevatten allerlei interessante componenten.

Overige ingrediënten van de gewrichtenformule

De gewrichtenformule bevat verder Vitamine C en Vitamine D3. Vitamine C ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem en helpt bij het behoud van gezond kraakbeen. Als extra ondersteuning voor het bewegingsapparaat is aan de formule ook Vitamine D3 toegevoegd.

Vis-aroma voor katten

Paarden en honden vinden de natuurlijke smaak van de gewrichtenformule heerlijk. Katten zijn toch wat kritischer als het op vreemde smaakjes aankomt: daarom bevat de gewrichtenformule voor katten een beetje vis-aroma, zodat alle katten deze vloeistof lekker zullen vinden.

GLMax® Groenlipmossel

Het meest opvallende ingrediënt in de gewrichtenformule is de vloeibare Groenlipmossel. Deze is van de allerhoogste kwaliteit: GLMax®. Dat betekent dat er niet met een droog poeder of extract wordt gewerkt, en dat er in het bereidingsproces geen gebruik wordt gemaakt van hitte. Door het koude proces blijven alle bestanddelen van de Groenlipmossel in hun oorspronkelijke samenhang en verhouding aanwezig. Dat is dus een zo natuurlijk mogelijke vorm, waarin de bestanddelen nog maximaal actief zijn.

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een bijzonder schaaldier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. Daarom wordt dit gebied, de Marlborough Sounds, beschermd en wordt de Groenlipmossel speciaal hier gekweekt. De “International Conservation Organisation Blue Ocean Institute” rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendly seafoods’ van de wereld.

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is van nature een bron van Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat) en Omega-3 vetzuren. Naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA. Ook bevat de Groenlipmossel furaanvetzuren en eiwitten. Voor meer informatie over de vele gezondheidsvoordelen van Groenlipmossel kunt u bijvoorbeeld Google raadplegen.

De Groenlipmossel

Curcumine

Zwarte bes-blad

 

Gewrichtenformule voor paarden

U kunt ook eerst meer lezen over dit gewrichtenproduct voor paarden.

Gewrichtenformule voor honden

U kunt ook eerst meer lezen over dit gewrichtenproduct voor honden.

Gewrichtenformule voor katten

U kunt ook eerst meer lezen over dit gewrichtenproduct voor katten.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Ingrediënten van de formule voor banden en pezen

De banden en pezen van paarden staan vaak onder hoge druk. Vooral bij paarden in het professionele circuit kan het nodig zijn om de banden en pezen extra te ondersteunen. Daarvoor is Synopet Paard Turboflex-Horse ontwikkeld. Deze hoogwaardige formule bevat vloeibare GLMax® Groenlipmossel, wat niet alleen de gewrichten (zoals in Equisin-Complex), maar ook de banden en pezen van het paard ondersteunt. Speciaal voor de goede coördinatie is in Turboflex-Horse Calcium en Magnesium toegevoegd. Calcium en Magnesium helpen voor de juiste spanning in de spieren. De totaalformule van Turboflex-Horse zorgt ervoor dat (te) zwakke en lange banden en pezen worden versterkt, en (te) strakke banden en pezen worden juist flexibeler en soepeler.

Banden- en pezenformule voor paarden

U kunt ook eerst meer lezen over dit banden- en pezenproduct voor paarden.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Ingrediënten van de formule voor ontspanning

Paarden kunnen om allerlei redenen rusteloos gedrag vertonen. Soms staan zij onder hoge druk vanwege de prestaties die van ze verwacht wordt. Ook (te) energierijke voeding of andere stressfactoren kunnen dit gedrag veroorzaken. Speciaal voor de ontspanning van paarden is Relax-Horse ontwikkeld. Magnesium is een belangrijk ingrediënt in Relax-Horse, wat zorgt voor ontspanning van de spieren. De Magnesium in Relax-Horse heeft een bijzonder goede opneembaarheid, waardoor deze formule zeer effectief is. Ook bevat Relax-Horse de Vitaminen B3 en B6 voor een goede gemoedstoestand. Samen helpt dit om het paard stuurbaar te houden en om de spieren soepel te maken.

Ontspanningsformule voor paarden

U kunt ook eerst meer lezen over dit ontspanningsproduct voor paarden.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Ingrediënten van de formule voor vruchtbaarheid

De vruchtbaarheid van een goede dekhengst kan wel eens wat ondersteuning gebruiken. Daarvoor is Power-Horse ontwikkeld: een formule om de vruchtbaarheid van paarden te stimuleren. De belangrijkste ingrediënten van deze formule zijn L-Carnitine, Visolie en Selenium. Deze ingrediënten bevorderen de vruchtbaarheid van zowel hengst als merrie. Ook ondersteunt deze formule het energieniveau door de eveneens in de formule verwerkte Magnesium.

Vruchtbaarheidsformule voor paarden

U kunt ook eerst meer lezen over dit vruchtbaarheidsproduct voor paarden.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Ingrediënten van de formule voor spieren

Voor paarden heeft Synopet een spierenformule ontwikkeld: Mega-Horse. De belangrijkste ingrediënten van deze formule zijn soja-olie en een scala aan essentiële aminozuren. Deze eiwitrijke ingrediënten bevorderen de spiergroei én de spierkracht. Ook bevat het Vitamine E voor extra ondersteuning van de spieren.

Spierenformule voor paarden

U kunt ook eerst meer lezen over dit spierenproduct voor paarden.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Ingrediënten van de formule voor herstel

In bepaalde situaties kan het wenselijk zijn om het immuunsysteem van het paard extra te ondersteunen. Bijvoorbeeld na een periode van ziekte, een wedstrijd met zware inspanning of na een bevalling van een veulen. Voor zo’n periode van herstel is Recover-Horse ontwikkeld. Recover-Horse is een uitgebreid vitaminen- en mineralenpreparaat dat een snel herstel actief bevordert.

Herstelformule voor paarden

U kunt ook eerst meer lezen over dit herstelproduct voor paarden.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Ingrediënten van de formule voor de spijsvertering

Paarden met problemen in het maag-darmstelsel kunnen hier erg onrustig van worden. Daarvoor heeft Synopet de formule van Stomastine ontwikkeld. De belangrijkste ingrediënten van deze formule zijn Natriumbicarbonaat, Magnesiumoxide en Biergist. Natriumbicarbonaat en Magnesiumoxide helpen om de maag in balans te brengen. Biergist stimuleert een goede darmfunctie en een gezonde darmflora.

Spijsverteringsformule voor paarden

U kunt ook eerst meer lezen over dit spijsverteringsproduct voor paarden.

Reviews Synofit

Synopet scoorde gemiddeld een 9,4 uit 10 met 5.435 reviews.

Voordelen Synopet.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synopet shop
  • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
  • Gratis verzending binnen NL & BE vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen
  • Kies zelf de leverdatum

Betaalwijzen:

Verzendwijze:

Certificering:


De productielocatie van de producten van Synopet is GMP+ gecertificeerd.