Deel uw ervaring!
voor alle andere eigenaren

Bijna alle dieren die de gewrichtsproducten van Synopet gebruiken of gebruikt hebben, zijn hier helemaal door opgeleefd. De baasjes zijn bijna unaniem enthousiast.

Over het algemeen is na een kuur van 25 tot 40 dagen Synopet ongeveer 90% van de baasjes tevreden met het resultaat. Gewrichtenkuren van Synopet hoeven niet per se doorlopend gebruikt te worden om het dier fit te houden; meestal zijn 1 à 2 kuurtjes van 25-40 dagen per jaar voldoende.
Hieronder vindt u enkele ervaringsverhalen over Synopet die wij verzameld hebben.

Bent u tevreden over Synopet? Laat het weten!
Scroll verder naar beneden en deel uw ervaring.

“Onze kat is weer helemaal beter sinds ze dit product krijgt. Ze wou niet meer eten omdat ze artrose op haar kaakgewricht heeft. Ze was fel vermagerd. En nu eet ze weer, zelfs droogvoer. Ze is weer goed bijgekomen en ze is zelfs opnieuw redelijk actie. Nu geven we haar nog gewoon een onderhoudsbehandeling. Dit is een fantastisch product voor katten met gewrichtsproblemen! We raden het zeker aan! Heel erg bedankt hiervoor!”

Vriendelijke groeten, Gino & Nancy

Nancy Lutin

Eigenaar van Gino

Ik geef het aan mijn kat en die reageert er heel goed op.

Joyce Koole-Meeuwessen

via Facebook

Zes weken geleden heb ik een van onze patiënten de Synopet aangeraden. Vandaag was mevrouw terug en ze was erg tevreden. Haar hond sprong weer in de auto, loopt weer vlot mee en likt niet meer aan zijn gewrichten. Dat wilde ik even met u delen. Bedankt voor uw advies.

Een dierenarts

mijn 10 jarig teefje heeft artrose in voorste poot,ze mankte en bleef veel liggen. daarom ben ik met synopet begonnen,en heb goed resultaat.ze loopt beter en mankt minder.

Rita van Camp, baasje van Haity

Mijn hond, een vijfjarige Rottweiler (50 kg) lijdt aan HD (heupdysplasie). Producten op basis van “Vloeibare Groenlipmossel” worden aangeraden ter vervanging van ontstekingsremmers, die dikwijls onaangename nevenverschijnselen vertonen. Alhoewel ik nogal argwanend was besloot ik toch om “Synopet” te proberen. Ik ben gestart met 2x5ml per dag en dat gedurende 40 dagen.
Tot mijn opluchting merkte ik dat de hond na een 3-tal weken zichtbaar minder pijn had. De 40 dagen zijn nu al een tijdje voorbij en ik doe nu verder met elke dag zonder onderbreking 5 ml s’ morgens in zijn eten te mengen. Natuurlijk blijft het HD probleem bestaan, maar onze Ozzy gaat nu, tot hiertoe, pijnloos door het leven en heeft nu al af en toe zin om te spelen. Ik dwing hem niet tot wandelingen; de tuin is groot genoeg om naar eigen goeddunken te bewegen. Wat mij betreft is het product zijn 5 sterren waard.

Richard Simoens

Bronvermelding: Vitamins

Mijn hondje is een toypoedel van 13.5 jaar. Had veel moeite met lopen en ging mee in een buggy. Na 2 weken Synopet gebruikt te hebben was er al verbetering. Nu loopt ze weer goed mee en zelfs voorop met uitlaten. Speelt weer met een bal wat ze een hele tijd niet meer deed. Heb veel medicatie gebruikt van de dierenarts, maar ik vind Synopet super echt een aanbeveling. .

Thea Louwerens, baasje van Donja

Dank je wel. mijn hond van 11 jaar loop weer geweldig . Ze ging steeds meer achter uit .ze zakte me ook achter door de achterpoten .me stond het huilen zo dicht bij .tot dat ik groenmossel gaf .geweldig dank u wel voor de goeie raad

Wally Bovens

Mijn grote ruin zweert bij Turboflex. Hij is nog nooit zo fijn geweest.

Mevr. Van der Leest uit Garyp, eigenaar van Inzo

Wil bij deze even laten weten dat ik inderdaad 3 weken geleden begonnen ben met het geven van Synopet bij mijn hondje.
Ze liep echt behoorlijk kreupel en na twee weken liep ze weer langzaam gewoon mee. Heb haar lang niet zogoed zien lopen. Wat ontzettend fijn dit, ben heel blij.
Wou het toch even laten weten, goed nieuws is altijd leuk.

Lydia Hoek

Mijn Grand Prix merrie LN Tiadette kampte een paar maanden geleden met een onduidelijke blessure. Na enkele bezoeken aan de dierenkliniek was er geen duidelijke diagnose en alleen rust scheen niet echt te helpen aangezien ze na iets meer beweging meteen weer terugviel in een lichte onregelmatigheid. De behandelde dierenarts vermoedde een blessure aan een bandje in de ondervoet
Op aanraden van Dr. R. van Dokkum ben ik toen Synopet Equisin gaan gebruiken. Dit moesten we eerst 10 dagen gebruiken en daarna kijken hoe het ging. Ik heb haar hierna weer licht in training genomen en ze bleef nu ook na iets meer beweging goed. Daar was ik natuurlijk heel blij mee !
We kunnen haar nu weer volop trainen en ze is weer terug op haar oude niveau. Om haar te ondersteunen krijgt ze nu een onderhoudsdosering van Synopet Turboflex .
Mijn paard heeft de behandeling met deze Synopet middelen erg geholpen .

Linda van der Hauw

Dressuurstal Luna e Nero

Inmiddels is onze blonde Labrador Lone 12,5 jaar en om de andere Labrador (7,5 jaar) en de Teckel (3) bij te houden moet ze behoorlijk aan de bak.
Ondanks dat we goed op de voeding gelet hebben, merk je aan Lone dat ze wat strammer wordt. Daarom hebben we op advies van onze dierenspeciaalzaak Synopet gegeven.

Een heel klein scheutje over het eten doet haar erg veel goed. De stramheid bij het opstaan lijkt vrijwel verdwenen en ook na een goede renpartij op de hei is er geen spoortje van pijn zichtbaar.

We zijn erg blij en tevreden over haar conditie en hopen dat ze met behulp van Synopet nog lang met ons over de hei kan rennen.

Ewald Draaijer, baasje van Lone

Ik gebruik het al jaren bij me paarden van turboflex tot equsin en stomastine super resultaten heb hierdoor al meerdere paarden weer op de been gekregen hierdoor!! Zeer tevreden!!

Ramona Bergje

via Facebook

Mijn hond een golden retriever nprada heeft een scheur in haar pees opgelopen en ik ben al een tijdje synopet aant.geven en ik zie een heel verbetering een tijdje geleden wou ze zelfs niet mee gaan wandelen dat ik nu merk dat het wandelen heel vlot gaan.ik ben er blij om en zij is er heel gelukkig mee .dat is wat ik wil dat ze er haar goed mee voelt .het belangrijkste Gr

Patricia Paessens

via Facebook

Ik geef Synopet nu ongeveer 3 weken en ik zie steeds meer verbetering. Mijn kat van 15 jaar is vrolijker en staat wat makkelijker op. Zo lang ik verbetering zie ga ik er nog maar mee door. Vermengd met wat blikvoer met tonijnsmaak gaat het prima naar binnen bij mijn kat.

Bronvermelding: hondenkattenapotheek.nl

Geweldig spul onze labrador van bijna 11 jaar hinkt niet meer na 2 kuurtjes wij geven om de dag synopet hij vind het heerlijk.

Gerrie meester

via Facebook

Ik kan het beamen. Synopet werkt echt! Ik heb een border collie. 1 maand geleden was zij niet uit de zetel te krijgen daar ze teveel pijn had aan haar rug. Zij heeft nl een vergroeiing en artrose. Nu een maand later kan zij terug mee gaan wandelen en wil ze voortdurend met haar bal spelen. Ik had het nooit gedacht om haar terug zo gelukkig te zien. Nu heeft zij terug het leven dat ze verdient. DANK U !!!

Wendy Jordens

via Facebook

Sinds onze hond dit krijgt is hij minder stijf en springt hij weer makkelijker uit de auto.

Ludy Kan

via Facebook

Ik heb nestar leco een paar maanden geleden gekocht als luchtzuiger.Nu weet ik dat een luchtzuiger altijd maagproblemen heeft en besloot om hem de stomastine te geven.In het verleden heb ik een pony gehad met maagzweren en men schreef mij toen de stomastine voor.Door de goede resultaten besloot ik hier weer voor te kiezen bij nestar leco met goed reultaat!Hij krijgt het nu 4 weken en in het begin had hij eerst wel last van zijn maag omdat de spijsvertering op gang wordt geholpen.Na deze 4 weken ga ik nu elke dag verbetering zien zowel met rijden als in de omgang en op stal/paddock.Ik ben zeer tevreden!

Debbie Goedemans, eigenaar van Nestar Leco

Hoewel wij met dit middel pas 2 weken bezig zijn, en dus nog weinig over het resultaat kunnen zeggen is een ding voor ons wel duidelijk.
Wij hebben een labrador/retriever ( blond ) van bijna 9 jaar, deze hond heeft chronisch haar uitval waarbij wij al van alles hebben geprobeerd.
Zowel medisch als met huismiddelen echter zonder resultaat.
Na 2 weken Synopet te gebruiken zeggen wij , voorzichtig, de haar uitval is een heel stuk minder.
Van dagelijks naar om de dag stofzuigen is voldoende.
Wat de komende weken gaat gebeuren, dat moeten wij nog afwachten.
De hond is 30 kilo en krijgt per dag 5 mg synopet.

A.W. Bakker, baasje van Branca

Na een week gebruik vond ik Obi erg moe, dit is echter na weer een week over gegaan. Ik weet dus niet of het van het sausje kwam.

Na drie weken is het voor ons zichtbaar geworden dat zij soepeler ging lopen. Nu rent zij ook weer volop zonder beperking.
Vroeger was het na 45 minuten rennen en lopen in het bos wat moeilijker voor haar, de achterhand werd stijf, daar is nu bijna niets meer van te merken.

En vreet ze ut? Ja, eerst wantrouwend, nu niet meer.

Of we een nieuwe fles willen hebben? Graag, want het werkt.

Marlous, baasje van Obi

Jip is een Friese Stabij van 12 jaar (bijna 13).

Zijn klachten zijn/waren dat hij regelmatig tijdens het wandelen door zijn voorpoten zakte en dan vaak op zijn neus viel. Hij stond dan wel direkt weer op en liep door.
Hij jankt nooit als je hem aanraakt of optilt.
Hij springt niet meer zelf in de achterbak van de auto, alleen zijn voorpoten zet hij nog op de rand. Hij springt er wel zelf uit.

Ik heb de laatste tijd echt de indruk dat hij minder door zijn poten zakt als we wandelen!

Ik ben dan ook zeker van plan om dit middel te blijven gebruiken!

Joyce Jaakke, baasje van Jip

Ik heb beloofd u op de hoogte te houden van de lichamelijke conditie van mijn hond Trent. Na de laatste keer 3 x een fles Synopet gegeven te hebben, is hij na 2,5 maand weer toe aan een nieuwe fles. Het gaat goed met hem. Hij loopt iets mank, is stijf als hij opstaat, maar verder loopt hij nog lange tochtjes (van 1 uur) en is levenslustig. Ben blij dat de synopet toch blijft aanslaan bij hem.

Riet Beinema, baasje van Trent

Sinds 3 maand gebruiken we Synopet Cani-Syn voor onze Friese Stabij van 9,5 jaar. Hij liep kreupel aan de voor poot. We hebben via de dierenarts eerst allerlei foto’s van zijn botten laten maken, maar hier was niets schokkends op te zien. 

Via via kwamen we achter de gewrichtenkuur van Synopet en dit was het middel!! Na overleg met jullie hebben we hem 2 maal achter elkaar de dubbele dosis gegeven en dit had een fantastisch resultaat.  
Hij is zo opgeknapt zelfs zijn vacht is zacht en glimt als nooit tevoren. Hij is weer de blije Stabij. 

Anneke Annema, trotse eigenaar van een Friese Stabij

Ik ben nu met tweede flesje bezig voor sporthond met artrose.
Gaat echt zoveel beter nu.
Springt weer in auto en loopt niet kreupel nu

Sonja Weber

via Facebook

Het werkt wij hebben het nu 3 weken in gebruik ,en onze hond staat nu soepel op zonder dat hij hinkt met zijn voor poot ,Wij zijn er super blij mee 👍

A Nievelstein Kok

via Facebook

Ik kan vertellen dat het met mijn 7 jarige geit super gaat. Zij liep echt beroerd, altijd stijf. De dierenarts sprak over artrose, de homeopathische dierenarts over artrose of reuma. De pijnstillers van de dierenarts hielpen wel, maar die kan je niet zo vaak geven omdat die spuiten de lever aantasten. De druppels van de homeopathische arts hielpen iets maar niet voldoende. Het duurde inderdaad een week of 2 maar ik zie nu echt verbetering! Super.
Mijn andere geit van 16 jaar krijgt het ook , maar daar werkt het nauwelijks. Nu is 16 jaar wel stokoud dus daar zullen wel andere kwalen achter zitten.
Wat misschien voor andere mensen wel een tip is: week de biks-brokken met water en doe het daar doorheen. Dan ruikt het het minste en eten ze het beter op.

Cocky van der Voort

Onze hondje, een Parson Jack Russell, is nu ruim 10 jaar, altijd actief geweest, vooral veel achter de frisbee aan gerend en veel gewandeld. Dat werd steeds moeilijker. Tot ze op een gegeven moment echt mank ging lopen en duidelijk pijn had. Even op gang met lopen ging het wel weer, maar na een tijdje ging ze steeds weer mank lopen. Onderzoek bij de dierenarts bevestigde ons vermoeden: artrose. Gebruik van Synopet leverde in eerste instantie weinig verschil, ze reageert altijd maar traag of helemaal niet op medicatie, dus dat is niet vreemd voor haar, maar aan het einde van het eerste flesje kregen we toch de indruk dat er verbetering in de situatie kwam. Tweede flesje dan maar er achteraan en de verbetering zette voort. We konden weer verder wandelen, joepie. Ze keek me dan met zo’n vrolijke blik aan, weer volop genietend van het bos. Tweede flesje was op en aangezien een of twee kuurtjes per jaar genoeg zouden kunnen zijn, gestopt. Klachten kwamen echter al snel weer terug. Klantenservice opgebeld of we door mochten gaan met dit middel. Ja hoor, geen probleem. Veel dieren hebben genoeg aan een of twee kuurtjes, soms is langer nodig, geen probleem, vroeger was het advies ook door te gebruiken. Ervaringen hebben echter uitgewezen dat vaak veel minder nodig is. In het geval van ons hondje dus niet. Het derde flesje is op, toch ook weer verder met het vierde flesje in het volle vertrouwen dat dit geen kwaad kan en wij zijn blij met een hondje dat heerlijk met ons mee kan wandelen, gedurende veel langere tijd dan voorheen. De draagzak voor de hond blijft nu vaak in de rugzak zitten. Een middel dat iedere dierenarts in huis zou moeten hebben!

Angelique Moorman, baasje van Kira

Vrienden uit Oostenrijk Kitzbühel Steinbergkogelgipfel Finni, hebben vorig jaar Synopet gebruikt voor de honden, waren zeer tevreden en willen dit jaar het weer gebruiken Gr. Theo

Clipper Volenmaen

via Facebook

Samen met Synofit Premium Capsules kocht ik ook Synopet voor mijn 16 jarige manke kater. Op de tweede dag dat ik mijn kater dit middel had toegevoegd, zag ik hem mijn schutting opklimmen en er bovenop rondlopen. Dit had ik al jaren niet meer gezien!

Nan Schoutissen

Super blij met de producten van Synopet, de paarden lusten het graag en je ziet al na een week verbetering optreden. Ze worden losser in het lijf en de spieropbouw gaat sneller.

Trea Mulder-Dolsma

De Brinkhof, Dwingeloo

Baschti, 13 jaar oude setter met ernstige gewrichtsproblemen in de benen en rug – na 3 behandelingen = super succes!

Baasje van Baschti

Video’s

Soms krijgen wij spontaan een video van tevreden klanten.

Hieronder ziet u een video die wij kregen van Saskia Knuyt. Haar hond heet Tess, een Korthals Griffon van 3 jaar oud. Links ziet u Tess vóór de behandeling. Rechts ziet u haar na (2 weken) gebruik van Synopet.

Hieronder ziet u de video van Rianne Vlaanderen met haar paard Jazz. Jazz was altijd erg gespannen tijdens de dressuuroefeningen. Na 2 weken gebruik van Synopet Paard Relax-Horse was Jazz een stuk geconcentreerder. Bekijk de video en zie het verschil!

Ik wil graag anderen vertellen over mijn ervaringen met Synopet…

Dat kan natuurlijk! U kunt daarvoor het onderstaande formulier gebruiken.

  Meerdere selecties mogelijk
 • Bijvoorbeeld: Ik ben wel/niet tevreden, omdat... Het dier is sinds het gebruik van Synopet... (zie ook ervaringen van anderen hierboven)
  Zo ja, dan nemen wij hierover nog contact met u op!
  Meerdere vakjes kunnen worden aangevinkt
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews Synofit

Synopet scoorde gemiddeld een 9,4 uit 10 met 5.435 reviews.

Voordelen Synopet.nl

 • Kopen bij de bron
 • Officiële Synopet shop
 • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
 • Gratis verzending binnen NL & BE vanaf € 25
 • Top service & garantie
 • Antwoord op al uw vragen
 • Kies zelf de leverdatum

Betaalwijzen:

Verzendwijze:

Certificering:


De productielocatie van de producten van Synopet is GMP+ gecertificeerd.