Unieke formule van Synopet-producten

De supplementen voor paarden van Synopet zijn uniek in de wereld en kenmerken zich doordat exclusieve, zeer zuivere ingrediënten zijn gebruikt, en door het feit dat de vloeibare vorm een veel betere opname mogelijk maakt. Veelal is een unieke benadering gekozen om de doelen te bereiken door stimulering van: flexibiliteit in het bewegingsapparaat (Equi-Syn) voor gewrichten en Turboflex-Horse voor banden en pezen), ontspanning (Relax-Horse), vruchtbaarheid (Power-Horse), spieropbouw (Mega-Horse), herstel (Recover-Horse) en spijsvertering (Stomastine), .

Ontwikkeling en synergie

Door jarenlange ontwikkeltrajecten is een dusdanige samenstelling ontstaan waarmee de werkzame bestanddelen optimaal worden benut en elkaar zelfs versterken, in tegenstelling tot de vele ‘losse’ supplementen die in de handel verkrijgbaar zijn. Die zijn vaak goedkoper, met andere ingrediënten van mindere kwaliteit als vervanger voor de totaalformule van Synopet, en hebben dan ook zeker niet dezelfde effectiviteit en werking voor de klant.

Equi-Syn en Turboflex-Horse

Naast de supplementen die ontspanning, vruchtbaarheid, spieropbouw, herstel en spijsvertering stimuleren, zijn Equi-Syn en Turboflex-Horse zelfs meer uniek in de wereld door de aanwezigheid van Groenlipmossel in de puurste vorm (GLMax®). Equi-Syn is bijzonder effectief bij paarden met gewrichtsproblemen. Het is samengesteld als kuur, die 2 à 3 keer per jaar gegeven gegeven kan worden voor een doorlopende positieve invloed op de gewrichten. Turboflex-Horse is gericht op de soepelheid van de weke delen (banden, pezen en spieren).

Met betrekking tot conservering is gekozen voor onschadelijke stoffen, die tevens van toegevoegde waarde zijn voor de werking van de preparaten.

De voordelen op een rijtje:

 • goede werkzaamheid door unieke samenstelling
 • goede opname door vloeibaar supplement
 • kosten laag door 2-3 keer per jaar een kuur (Equi-Syn)
 • bevat natuurlijke ontstekingsremmers (Equi-Syn en Turboflex-Horse)
 • bevat ook veel andere bouwstoffen voor gewrichten, pezen en banden (dus andere preparaten zoals bijvoorbeeld glucosamine zijn niet nodig naast Equi-Syn en Turboflex-Horse)

De producten van Synopet bewijzen zich nog steeds in de paardensport en worden door bekende ruiters en amazones gebruikt om hun paarden in optimale conditie te brengen en te houden. Grand-prix amazones zoals Trea Mulder-Dolsma (De Brinkhof, Dwingeloo) en Linda van der Hauw (Stal Luna e Nero, Haskerhorne) gebruiken de producten van Synopet naar volle tevredenheid.

Synopet feliciteert Trea Mulder en Truus met het
behalen van het Drents kampioenschap in het ZZ-licht.

Super blij met de producten van Synopet, de paarden lusten het graag en je ziet al na een week verbetering optreden. Ze worden losser in het lijf en de spieropbouw gaat sneller. Trea Mulder-Dolsma

De Brinkhof, Dwingeloo

Trea Mulder-Dolsma en haar ruiters en amazones gebruiken de Synopet-producten om hun paarden in optimale conditie te brengen en te houden.

Mijn Grand Prix merrie LN Tiadette kampte een paar maanden geleden met een onduidelijke blessure. Na enkele bezoeken aan de dierenkliniek was er geen duidelijke diagnose en alleen rust scheen niet echt te helpen aangezien ze na iets meer beweging meteen weer terugviel in een lichte onregelmatigheid. De behandelde dierenarts vermoedde een blessure aan een bandje in de ondervoet
Op aanraden van Dr. R. van Dokkum ben ik toen Equi-Syn gaan gebruiken. Dit moesten we eerst 10 dagen gebruiken en daarna kijken hoe het ging. Ik heb haar hierna weer licht in training genomen en ze bleef nu ook na iets meer beweging goed. Daar was ik natuurlijk heel blij mee !
We kunnen haar nu weer volop trainen en ze is weer terug op haar oude niveau. Om haar te ondersteunen krijgt ze nu een onderhoudsdosering van Synopet Turboflex .
Mijn paard heeft de behandeling met deze Synopet middelen erg geholpen .

Linda van der Hauw

Dressuurstal Luna e Nero

Vraag brochure aan over Equi-Syn

Vragen? Persoonlijk advies?

Voor vragen en persoonlijk advies kunt u altijd terecht bij onze Veterinary Medical Officer, Dr. Richard van Dokkum.

Dr. Richard van Dokkum (1969) is opgeleid in de medische biologie en behaalde zijn doctoraat aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 1999 op een dierkundig onderwerp met humane toepassingen. Hij werkte tevens in de USA aan het Medical College of Wisconsin. Daarna was hij onderzoeker en docent aan diverse instellingen met geneesmiddelenleer en medische fysiologie als aandachtsgebieden. Toen hij 7 jaar was zat hij al op de pony en rijdt nu ook nog ZZ dressuur. Verder is hij fokker, instructeur en jurylid en heeft hij als veterinair aandachtsgebied het bewegingsapparaat bij het paard.

Neem contact op met Richard

Reviews Synofit

Synopet scoorde gemiddeld een 9,4 uit 10 met 5.435 reviews.

Voordelen Synopet.nl

 • Kopen bij de bron
 • Officiële Synopet shop
 • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
 • Gratis verzending binnen NL & BE vanaf € 25
 • Top service & garantie
 • Antwoord op al uw vragen
 • Kies zelf de leverdatum

Betaalwijzen:

Verzendwijze:

Certificering:


De productielocatie van de producten van Synopet is GMP+ gecertificeerd.