Soepel en blij bewegen met Cani-Syn


Honden houden van bewegen

Honden zijn enthousiaste, loyale en beweeglijke dieren. Ze zijn onvermoeibaar als het gaat om spelletjes met de bal, op konijnen jagen en het begroeten van hun baasje. Als een hond niet helemaal fit is, dan merk je dat aan het gedrag. Dat kan het gevolg zijn van een blessure of van een inwendig probleem waar de hond stevig last van heeft. Ook het ouder worden kan een rol spelen bij het verminderen van de speelsheid. Toch zouden oudere honden niet belemmerd moeten worden door lichamelijke klachten. Gezond ouder worden is óók voor de hond belangrijk!

Oorzaken van minder beweging bij honden

Als een hond steeds minder graag beweegt of minder speels is, dan heeft dat altijd een oorzaak. Het is dan belangrijk dat u goed let op het gedrag van uw hond, en dat u nagaat of er regio’s in het lichaam van uw hond zijn die pijnlijk zijn of die klachten geven. Bij twijfel is het altijd aan te raden om hiermee naar een dierenarts te gaan: deze kan via enkele standaard methoden de belangrijkste oorzaken van het afwijkende gedrag van uw hond uitsluiten of bevestigen.

Gewrichtsklachten bij de hond

Het is heel goed mogelijk dat er bij een passieve of minder speelse hond een probleem bestaat in één of meerdere gewrichten. Met het ouder worden slijt het laagje kraakbeen tussen de botten in het gewricht geleidelijk weg. In eerste instantie hoeft dat geen klachten te geven. Door het verder afbrokkelen van het normaal zo gladde en soepele kraakbeenlaagje, kunnen de gewrichten minder gemakkelijk bewegen: de hond wordt wat stijver en trager, en heeft moeite met opstaan. Op den duur kan dit ook pijn gaan doen voor de hond. Het wordt pas echt een probleem voor de hond wanneer er pijnlijke ontstekingen ontstaan of wanneer het kraakbeen plaatselijk helemaal verdwenen is: dan is er sprake van pijnlijk bot-op-bot contact tijdens het belasten. Geen wonder dat de hond dan liever in de mand blijft liggen…

Bij een verkeerde stand van het gewricht, kan slijtage van het kraakbeen al eerder optreden. Soms is zo’n standsafwijking al vanaf de geboorte aanwezig. Ook door overmatig intensief spelen in de jonge jaren kan dit ontstaan. De gewrichten ontwikkelen zich dan niet goed, omdat de belasting van de gewrichten tijdens de ontwikkelfase te hoog was. Later in het leven kan overgewicht een belastende factor zijn voor de gewrichten. Als u een hond met overgewicht heeft, dan is het wellicht een goed idee om dieetvoeder te overwegen, of om op andere manieren te proberen uw hond op een gezond gewicht te brengen. Of uw hond nu al problemen in de gewrichten heeft of niet: voorkomen is beter dan genezen, en ieder grammetje minder betekent een grammetje minder belasting voor de gewrichten van uw hond.

Mijn hond heeft versleten gewrichten. Kan dit weer herstellen?

Nee, beschadigd kraakbeen groeit niet meer aan. De ‘oplossingen’ bij deze problematiek zijn dus niet gericht op het herstellen van het gewricht. Voor de hond is het echter wel belangrijk dat er iets aan gedaan wordt, anders zal deze alleen maar passiever en stijver worden. Een behandeling met pijnstillers kan voor de hond een ware verademing zijn. Hiervoor kunt u terecht bij de dierenarts. Ook fysiotherapie behoort tot de mogelijkheden. Het bestrijden en voorkomen van overgewicht is in alle gevallen heel belangrijk. Een hond die te weinig beweegt, heeft immers al een verhoogde kans op het krijgen van overgewicht. Ook aanvullend diervoeder, zoals Cani-Syn, kan veel voor uw hond betekenen. Het voordeel van een aanvullend diervoeder, is dat dit een natuurlijke benadering is: de hond merkt nauwelijks dat hij ‘behandeld’ wordt, maar de verbetering van de levenskwaliteit kan enorm zijn!

Honden worden blij van Cani-Syn

Honden houden van bewegen. Wanneer dat bij het klimmen van de jaren niet meer zoals vroeger gaat, zal dat moeilijk te accepteren zijn. Voor uw hond, maar ook voor u.
Daarom is er Cani-Syn. Dé kuur voor het behoud van gezonde gewrichten bij honden.

Wat is Cani-Syn van Synopet? Cani-Syn is een unieke vloeibare Groenlipmosselkuur voor soepele gewrichten bij honden.

 • Cani-Syn bevat de vloeibare GLMax® Groenlipmossel, die alle ingrediënten van de Groenlipmossel nog in de oorspronkelijke samenstelling bevat.
 • Cani-Syn is 100% natuurlijk: het bevat Groenlipmossel (GLMax®), Curcumine (Bio-CM100®), biologisch Zwarte bes-blad, Vitamine D3 en Vitamine C. Lees meer over de ingrediënten van Cani-Syn.
 • Cani-Syn is vloeibaar: u kunt het eenvoudig over het gewone voer verspreiden. Uw hond ziet dit als een sausje en merkt niet dat hij iets toegediend krijgt voor de gezondheid. Omdat Cani-Syn vloeibaar is, worden de ingrediënten extra goed opgenomen en ziet u eerder resultaat. Ook kan vanwege de vloeibare vorm de dosering laag gehouden worden. Lees meer over de dosering van Cani-Syn.
 • Cani-Syn is lekker: Cani-Syn smaakt en ruikt naar vis, dit vinden alle honden lekker. Uw hond zal het zien als een lekker extraatje. Voor het geval uw hond toch kritisch is, wordt er een doseerspuitje meegeleverd.
 • Cani-Syn is effectief: vrijwel al onze klanten zijn zeer tevreden over Cani-Syn en veel baasjes vertellen ons enthousiast wat Cani-Syn voor hun viervoeter blijft betekenen! Lees ervaringen met Cani-Syn.
 • Een flacon bevat 200 ml Cani-Syn. Speciaal voor kleine honden is er een kleinere flacon met 75 ml Cani-Syn.

Een flacon Cani-Syn bevat 200 ml vloeistof

Voor kleine honden: flacon met 75 ml

Omdat Cani-Syn zo effectief is, hebben de meeste honden aan slechts 1 tot 2 kuurtjes per jaar voldoende. Hierdoor is Cani-Syn relatief voordelig ten opzichte van de meeste andere gewrichtsproducten of dieetvoeders.

 

 • Na de kuur is dus een onderhoudsdosering meestal niet nodig. Dit maakt het gebruik van Cani-Syn zeer aantrekkelijk in vergelijking met andere producten voor hondengewrichten. Wilt u toch liever wél een onderhoudsdosering geven: het kan natuurlijk geen kwaad om tussendoor toch een (evt. halve) dosering te blijven geven aan uw hond.

Persoonlijk advies voor uw hond?

Omdat Cani-Syn zo effectief is, hebben de meeste honden aan slechts 1 tot 2 kuurtjes per jaar voldoende. Hierdoor is Cani-Syn relatief goedkoop ten opzichte van de meeste andere gewrichtsproducten of dieetvoeders.

Martin Gaus razend enthousiast over Cani-Syn!

‘Fantastisch dat deze gewrichtenkuur zo snel én goed werkt bij honden’

martin gaus synopetMartin Gaus kwam in aanraking met Cani-Syn via Synofit, het gewrichtenproduct voor mensen. Martin gebruikt zelf Synofit en is hier heel tevreden over. Hij vindt het dan ook fantastisch dat deze vloeibare kuur op basis van Groenlipmossel en Curcumine er inmiddels ook voor honden is. ‘Deze natuurlijke producten werken snel én goed. Met Cani-Syn van Synopet hebben honden minder pijn en kunnen ze zich soepeler bewegen. Daardoor kunnen baas én hond er samen weer lekker op uit!’

100% natuurlijk

Volgens dierenvriend en tv-persoonlijkheid Martin Gaus geeft een hond het duidelijk aan als er iets mis is met de gewrichten. Hij blijft liever in zijn mand liggen, staat moeizaam op en heeft even de tijd nodig om op gang te komen na een rustperiode. ‘Altijd direct actie ondernemen’, adviseert Martin Gaus. ‘Des te langer kan uw trouwe kameraad een goed leven leiden’. Dierenartsen zullen in de meeste gevallen medicijnen met NSAIDs voorschrijven. Deze remmen weliswaar de ontstekingsprocessen in de gewrichten, maar helaas ook normale lichaamsprocessen. Daardoor kunnen weer andere klachten ontstaan. Cani-Syn is 100% natuurlijk. Deze vloeibare formule ondersteunt de conditie van de gewrichten zonder vervelende bijwerkingen.

Snel resultaat

‘Mijn ervaring is dat Cani-Syn snel resultaat geeft bij beginnende en gevorderde gewrichtsklachten. Door de vloeibare vorm kan volstaan worden met een lage dosering. Bovendien worden de actieve ingrediënten sneller door het lichaam opgenomen,’ aldus Martin Gaus. Daarnaast is Cani-Syn gemakkelijk in gebruik. Eén keer per dag een dosering door het eten van uw hond mengen is voldoende. Het heeft een aangename vissmaak waar alle honden dol op zullen zijn.

Vraag brochure aan over Cani-Syn

Reviews Synofit

Synopet scoorde gemiddeld een 9,4 uit 10 met 5.435 reviews.

Voordelen Synopet.nl

 • Kopen bij de bron
 • Officiële Synopet shop
 • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
 • Gratis verzending binnen NL & BE vanaf € 25
 • Top service & garantie
 • Antwoord op al uw vragen
 • Kies zelf de leverdatum

Betaalwijzen:

Verzendwijze:

Certificering:


De productielocatie van de producten van Synopet is GMP+ gecertificeerd.