Duurzame stappen

naar een gezonde leefomgeving

Wij geloven dat een gezond dier een gelukkig dier is. Met onze premium kwaliteit supplementen ondersteunen we de soepele beweging, zodat je samen kunt genieten, een dierleven lang. We ontwikkelen onze producten vanuit een wetenschappelijke basis met alleen de meest pure ingrediënten. Dat doen we met vakkennis en vanuit onze liefde voor de dieren.
Wij voelen ons betrokken bij jou en bij je dier, maar ook bij de wereld om ons heen.
Een gezonde leefomgeving begint bij jezelf, daarom maken ook wij duurzame en verantwoorde stappen.

“Maak de extra duurzame stap voor een gezonde en gelukkige leefomgeving. Begin bij jezelf.”

FSC verpakkingsdozen en gebruiksaanwijzingen

  Wij gebruiken alleen FSC-papier. Voor onze verpakkingsdozen en gebruiksaanwijzingen. We gebruiken kleine en grote dozen van hetzelfde materiaal om het zo strak mogelijk om de fles te laten passen. Het scheelt papier en ruimte.
  Vaak gebruiken we ook gewoon geen papier, maar kiezen we voor digitaal. Zo besparen we inkt en papier.

  Wij dragen bij aan een optimale levenskwaliteit met onze premium kwaliteit gezondheidsproducten voor je dier. We staan je graag met raad en daad terzijde, zodat jij samen met je dier optimaal in beweging kunt blijven, een dierenleven lang. Blije dieren en gelukkige eigenaren.

  PET flessen

  Het verpakken van natuurlijke voedingssupplementen komt heel nauwkeurig in verband met de voedselveiligheid. Daarom zijn onze Synopet producten verpakt in een witte plastic PET fles. De Synopet fles is foodgrade, maar ook recyclebaar. Dit geldt ook voor de dop en het materiaal voor het etiket. Deze witte plastic PET fles kan samen met het etiket, de dop en het doseerspuitje in de plasticbak voor een recyclebaar leven.

  Wij staan garant voor premium kwaliteit supplementen en de voedselveiligheid heeft de hoogste prioriteit. Wij kiezen er op dit moment daarom bewust voor om onze producten niet als navulverpakking aan te bieden.

  Wat kun jij doen om een duurzame stap te zetten?

   Lever het afval in waar het hoort. Karton bij het oud papier en plastic in de plasticbak. Onze Synopet verpakkingen zijn gemakkelijk te scheiden en te verwerken voor een recyclebaar leven als ze in de juiste afvalbak terecht komen. Kleine stap, groot verschil!

   Over Synofit

   Een gezonde leefomgeving begint bij jezelf

   Wij werken vanuit huis

   Synofit heeft geen eigen kantoorpand en toch werken we met een team heel nauw samen. We ontmoeten elkaar wekelijks, niet live, maar gewoon online. En ja, daar hoort een gezellig koffiepraatje bij.

    

   Geen dagelijkse reistijd

   Wij werken allemaal vanuit ons huis. Zo hebben we geen reistijd en geen vervoer nodig. We delen onze eigen tijd in, zodat we werkbezoek ook buiten de spits om kunnen plannen.

   Extra veel plezier met je dier

   Tijdens de lunch strekken we de benen in de buitenlucht. Een aantal Synofitters heeft een (kantoor)hond. Wist je dat het heel gezond is om tijdens de micropauze even je kat of konijn te aaien? Aanrader, stimuleert het denkproces. Paard bij huis? Dat is luxe! Alhoewel… dan kun je de pauze benutten om de stal te mesten.

   Natuurlijk product

   Vloeibaar

   Handige doseerspuit

   Proefdiervrij & dopingvrij