Professional account

voor professionals in de dierenbranche

Zakelijk bestellen

Wij bieden materialen aan die speciaal voor professionals in de dierenbranche en Synopet verkooppunten zijn ontwikkeld. Om deze materialen gratis te kunnen downloaden, heb je een professional account nodig.

Voordelen professional account

  • direct toegang tot informatiematerialen en verkoopinformatie
  • direct toegang tot beeldmaterialen
  • direct aanmelden als verkooppunt

Meld je aan

Nederlandse en Belgische organisaties kunnen gebruik maken van het professional account. Je aanmelding wordt beoordeeld.

De distributie van Synopet producten in de Benelux gaat via:
Phytotreat B.V. 

Aanmeldformulier

1. Vul het aanmeldformulier volledig in

2. Geef aan of je als Synopet verkooppunt geregistreerd wilt worden. Je gegevens worden dan op Synopet.nl (synoshop.com) geplaatst.*

3. Je krijgt een bericht van aanmelding

* het registreren in de Synopet dealerlocator is bedoeld voor winkels met een fysiek verkooppunt

Aanmelden als Professional

Synopet & Synofit, sinds 2010

Synopet is een merk van Synofit Europe B.V.. Wij zijn een oerhollands bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van gezondheidsproducten voor mens en dier. Onder de merknamen Synopet en Synofit zijn krachtige vloeibare en 100% natuurlijke supplementen ontwikkeld.
Onze inspiratie ligt in de natuur. We combineren niet alledaagse ingrediënten en toetsen het aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. We blijven ons ontwikkelen en staan garant voor premium kwaliteit gezondheidsproducten.

Sinds 2010 Synofit Europe B.V.
Synofit & Synopet

Vanuit een eigentijdse kijk en gefundeerde vakkennis op de orthomoleculaire geneeskunde ontwikkelt en introduceert Synofit Europe B.V. sinds 2010 effectieve en krachtige gezondheidsproducten; 100% natuurlijk en vloeibaar. 

Premium kwaliteit
puur natuur & wetenschappelijke basis

Onze inspiratie ligt in de natuur. We combineren niet alledaagse 100% natuurlijke ingrediënten tot onze krachtige en effectieve gezondheidsproducten. Vanuit een wetenschappelijke basis en met gebruik van de nieuwste technologieën.

    Optimaal in beweging
    Kennis & innovatie

    Wij blijven bewegen en innoveren op basis van onze vakkennis. Wij willen de gezondheid van elk mens en elk dier een levenlang ondersteunen om zo bij te dragen aan een optimale levenskwaliteit met onze premium kwaliteit supplementen.