Valentijnsdag

Voor jou en je dier!

Het is alweer bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde.

Speciaal voor jou en je dier hebben wij enkele tips verzameld om Valentijnsdag extra speciaal te maken voor je dier.

Hier zijn onze tips om Valentijnsdag extra speciaal te maken voor jou en je huisdier:

Valentijnsdag met je dier

Plan een romantische wandeling

Neem je huisdier mee op een lange wandeling door het bos of ga heerlijk even uitwaaien op het strand. Vooral tijdens zonsondergang een prachtig moment om samen te beleven.

Een speciaal cadeau

 Geef je huisdier een speciaal speeltje of denkspel als blijk van liefde, en kijk hoe opgewonden je dier raakt. Zo kun je een snuffelmat voor honden gemakkelijk zelf maken en kun je bijvoorbeeld bekertjes op de kop plaatsen en je hond laten zoeken naar de brokjes. Voor je kat kun je een hengeltje ontwerpen met iets eraan. Gegarandeerd speelplezier! Voor je konijn kun je een snackbal maken, waar hij de hele dag plezier van zal hebben.

Houd een fotoshoot

Verzorg eerst je dier van top tot teen en ga daarna naar een speciale locatie om prachtige foto’s te maken. Deze kun je als speciale herinnering laten afdrukken en aan de muur hangen.

Kook een speciale maaltijd

Kook een speciale maaltijd voor je huisdier met Synopet! Maak pupcakes (die kun je een Flex-Dog of Cani-Syn topping geven) of cat cookies na een shotje Feli-Syn. Voor je konijn kun je een bananenprakje maken met Ory-Syn en voor je paard een warme slobber.

Verwendag

Verwen je dier met een welnessdag. Zo kun je een heerlijke dierenmassage geven en ondertussen de gezondheid van je dier checken met onze gezondheidscheck.

Filmavond

Na een heerlijke dag van activiteiten even ontspannen op de bank. Kies een leuke dierenfilm. Veel dieren vinden het leuk om naar soortgenoten te kijken.

Vergeet niet dat het belangrijkste is om quality time met je huisdier door te brengen en hem te laten zien hoeveel je van hem houdt. Fijne Valentijnsdag!