Groenlipmossel voor katten

GLMax® 100% puur & vloeibaar

Natuurlijk product

Vloeibaar

Geschikt voor alle rassen

Wat maakt de Groenlipmossel voor katten zo bijzonder?

Misschien heeft u weleens van Groenlipmossel gehoord als ingrediënt voor humane gewrichtskuren (Synofit), maar ook voor katten is er Groenlipmossel beschikbaar en wel in de vorm van Synopet Feli-Syn. Wat is nu precies Groenlipmossel voor katten en wat maakt Groenlipmossel bijzonder?

Wat is de herkomst van Groenlipmossel?

De Groenlipmossel is te vinden in de Marlborough Sounds, een kustgebied van het Nieuw-Zeelandse Zuidereiland. Het water in de Marlborough Sounds is zo zuiver dat de Groenlipmossel alleen in dit gebied kan overleven. De Marlborough Sounds heeft daarom een beschermde status met streng toezicht op de waterkwaliteit. In dit beschermde gebied vol zeearmen, eilanden en baaien wordt de Groenlipmossel speciaal gekweekt. Op deze manier blijft de natuurlijke populatie in stand. De International Conservation Organisation Blue Ocean Institute rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendly seafoods’ van de wereld.

Groenlipmossel: wat is het?

De Groenlipmossel is een tweekleppig weekdier uit Nieuw-Zeeland. De Latijnse benaming voor deze mossel is Perna canaliculus. Hoe de Groenlipmossel aan zijn wat merkwaardige naam komt, wordt meteen duidelijk aan het uiterlijk. De groene schelprand maakt van de Groenlipmossel een opvallende verschijning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom noemt Synopet Groenlipmossel 'GLMax®'?

De Groenlipmossel in Synopet Feli-Syn is vloeibaar van vorm omdat Synopet alle Groenlipmosselbestanddelen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding wil behouden. Daarnaast willen wij voor een optimale werkzaamheid dat katten de Groenlipmosselbestanddelen in geactiveerde vorm binnenkrijgen. Om alle mosselbestanddelen in hun natuurlijke samenhang én actieve vorm aan te bieden werken wij met een innovatief koud bewerkingsproces. Dit proces is herkenbaar is aan de geregistreerde naam GLMax®. Alleen vloeibare Groenlipmossel die door dit proces is verkregen mag de titel GLMax® dragen.

GLMax® zorgt als nieuwste innovatie in Groenlipmosselsuppletie dat katten Groenlipmossel sneller en beter opnemen. Daardoor volstaan lagere doseringen en is er eerder resultaat te zien (zie ook deze ervaringen van kattenbaasjes) dan Groenlipmosselpoeder of Groenlipmosselextract.

Krachtige combinatie | effectieve boost voor de gewrichten

 

Het beste uit de natuur verwerkt in een effectieve vloeibare boost voor de gewrichten.

Wanneer Groenlipmossel voor katten?

Katten zijn ontzettend lenig en gek op bewegen. Vogels of muizen vangen of op het aanrecht springen; een gezonde kat doet het graag. Maar wanneer katten minder beweeglijk zijn omdat ze last hebben van hun gewrichten, hebben wij dat vaak niet in de gaten. Katten zijn namelijk meesters in het verbergen van gewrichtspijn. Ze doen dit vanuit een natuurlijke neiging om niet te willen opvallen; dit zou hen immers zelf tot prooidier maken. Wat vaak wel opvalt zijn bepaalde gedragsveranderingen van katten zoals het vermijden van beweging, meer slapen en het langzamer worden in doen en laten.

Zo gaan katten bijvoorbeeld liever niet meer de trap op of kiezen ze er vaker voor om te gaan liggen op lagere plaatsen en niet meer in de vensterbank of een hoog plateau van de krabpaal. Ook is het mogelijk dat een kat met gewrichtsproblemen ineens buiten de kattenbak poept of plast. Om de kattenbak in te kunnen moeten de pootjes namelijk hoog worden opgetild en dat kan pijnlijk zijn geworden.

Verder komt het nogal eens voor dat katten moeilijker hun vacht op de rug en de achterhand kunnen verzorgen omdat een kat zich hiervoor goed moet kunnen buigen en dus soepele en beweeglijke gewrichten nodig heeft.

Waarom Groenlipmossel voor katten?

Om een vrolijke en actieve kat te houden, die zich niet te veel terugtrekt of slaapt, is ondersteuning van een goede gewrichtsconditie dus cruciaal. Groenlipmossel speelt daar perfect op in. In Synopet Feli-Syn wordt Groenlipmossel bovendien gecombineerd met Curcumine en Zwarte bes-blad, zo heeft het een verzorgende invloed op gewrichten.

Vanwege de wetgeving mogen we hier niet verder ingaan op de werking van Groenlipmossel op gewrichten(slijtage en -ontstekingen) bij katten.

Als u meer wilt weten over de gezondheidsvoordelen van Groenlipmossel voor katten, kunt u dus beter andere bronnen raadplegen zoals Google. Voor veterinaire professionals (dierenartsen, therapeuten) hebben wij eventueel wel informatie beschikbaar.

 

Waarom Groenlipmossel in Feli-Syn voor katten?

Dat Synopet voor Groenlipmossel kiest, is een niet meer dan logische keuze. Onze missie is namelijk natuurlijke verbetering van de bewegingsvrijheid van dieren. De Groenlipmossel in Synopet Feli-Syn is dan ook een 100% zuivere natuurlijke substantie zonder chemische toevoegingen of suiker. Zo vormt Synopet Feli-Syn dé meest natuurlijke boost voor het behoud van gezonde kattengewrichten.

Ook voor kritische katten

Katten ruiken veertien keer beter dan mensen. Dit verklaart voor een groot deel waarom katten zo kritisch zijn als het om hun eten gaat. Omdat Synopet Feli-Syn vloeibaar is kunt u het als een sausje over het gewone voer verspreiden. Om ook kritische katten te verleiden tot het opeten van dit sausje bevat Synopet voor katten een extra aroma dat smaakt en ruikt naar vis. De smaak van dit aroma is uitgebreid getest en meer dan 89% van de katten vond het lekker. Maar als je kat tot de andere 11% behoort, dan kun je ook de Cani-Syn voor honden proberen. Geen vissmaak, maar een meer neutrale smaak en geur.

Onze andere toppers mét Groenlipmossel

Onze boosters voor de gewrichten van honden, katten en paarden met de koud geperste Groenlipmossel staan bekend om de effectiviteit. Al binnen de gebruiksduur is het resultaat voor de gewrichten van je dier al vaak te zien. Naast de Groenlipmossel is ook Curcumine, Zwarte-bes blad en Vitamine C aan de boosters voor de gewrichten toegevoegd. Deze ingrediënten verschillen van elkaar en hebben binnen onze boosters elke een eigen functie. Ze vullen elkaar echter perfect aan, zodat jij een ultiem samengestelde booster aan je dier kunt geven. 

Cani-Syn voor honden

Voor gezond kraakbeen en soepele gewrichten.

Equi-Syn voor paarden

Voor gezond kraakbeen en soepele gewrichten.

Eenvoudig & snel online bestellen

• 24/7 open
• 
Binnen 1 à 2 dagen in huis
• Service en garantie
• Antwoord op je vragen
• Vanaf 25,- geen verzendkosten

In onze eigen webshop zijn alle Synopet producten verkrijgbaar. Wij leveren veilig en snel op het gewenste afleveradres. Wij verpakken onze vloeibare producten stevig, zodat ze tegen een stootje kunnen. En gaat er onverhoopt toch wat fout, dan lossen we dat gewoon keurig netjes op. 

Ook verkrijgbaar

bij de betere speciaalzaak
& dierenartspraktijk

@Synopet | Vraag

“Waarom bevat de Synopet voor de gewrichten geen extract, maar de vloeibare GLMax®?”
De Groenlipmossel werkt optimaal in de oorspronkelijke samenstelling en verhouding.
Daarom wordt de Groenlipmossel in de Synopet producten koud geperst, zo blijven de werkzame bestanddelen van de mossel in de natuurlijke samenhang actief. Hitte vernietigt namelijk de meest interessante ingrediënten, waardoor bijvoorbeeld belangrijke vetzuren verloren gaan. 
Synopet Care team

 

Puur natuur

Het beste uit de natuur is samengevoegd in de effectieve Synopet boost voor de gewrichten.

  • Resultaat zichtbaar binnen gebruiksduur, over het algemeen na 10 tot 14 dagen
  • 1-2 keer per jaar is meestal voldoende
  • 100% natuurlijk, samengesteld met de meest pure ingrediënten
  • vloeibare boost voor de gewrichten, daardoor betere lichaamsopname
  • Tevreden gebruikers zeggen: “het dier beweegt beter en is soepeler.”