Groenlipmossel | GLMax®

voor de gewrichten van katten

GLMax® | ons keurmerk voor premium kwaliteit

Pure onbewerkte Groenlipmossel in oorspronkelijke samenstelling en verhouding

 

Groenlipmossel | Perna Canaliculus
Herkomst: Nieuw Zeeland | Eco-Friendly

Ons gezondheidsproduct voor katten met GLMax® Groenlipmossel

  • 100% natuurlijk
  • Boost van 25 of 40 dagen
  • Effectief binnen de gebruiksduur
  • Vloeibaar voor een betere lichaamsopname
  • Dagelijkse onderhoudsdosering, helft van boost

 

Gewrichten

Joint Support 75 ml

Onze gezondheidsproduct voor katten met GLMax® Groenlipmossel

  • 100% natuurlijk
  • Boost van 25 of 40 dagen
  • Effectief binnen de gebruiksduur
  • Vloeibaar voor een betere lichaamsopname
  • Dagelijkse onderhoudsdosering, helft van boost

Gewrichten

Joint Support 75 ml

Literatuur Groenlipmossel GLMax®

Wat is de herkomst van Groenlipmossel?

De Groenlipmossel is te vinden in de Marlborough Sounds, een kustgebied van het Nieuw-Zeelandse Zuidereiland. Het water in de Marlborough Sounds is zo zuiver dat de Groenlipmossel alleen in dit gebied kan overleven.

De Marlborough Sounds heeft daarom een beschermde status met streng toezicht op de waterkwaliteit. In dit beschermde gebied vol zeearmen, eilanden en baaien wordt de Groenlipmossel speciaal gekweekt. Op deze manier blijft de natuurlijke populatie in stand. De International Conservation Organisation Blue Ocean Institute rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendly seafoods’ van de wereld.

Een Groenlipmossel-farm in de Marlborough Sounds

 

Wat maakt de Groenlipmossel voor katten zo bijzonder?
*** Joint Support ***

Groenlipmossel bevat net als veel andere zeevruchten en vissen een bekend duo langeketen vetten; de omega-3-vetzuren EPA en DHA. Extra bijzonder aan de Groenlipmossel is dat hij niet alleen EPA en DHA bevat maar ook furaanvetzuren en andere omega-3-vetzuren zoals ALA, ETE (eicosatrieenzuur), SDA (stearidonzuur), DTA (docosatetraeenzuur) en het in de natuur zeldzame ETA (eicosatetraeenzuur). Deze omega-3-vetzuren bevinden zich in de donkeroranje gekleurde olie van de Groenlipmossel. Ook de sterolen (een bepaald soort vetten) van de Groenlipmossel zijn bijzonder omdat ze in gewone visolie niet voorkomen.

Nog specialer aan de Groenlipmossel in Synopet is de vorm. Synopet gebruikt een gestabiliseerde vloeibare substantie met onbewerkte pure Groenlipmossel: GLMax® Hierdoor zijn alle natuurlijke Groenlipmosselingrediënten zoals omega-3-vetzuren (EPA, DHA, ETE, ETA en DTA) maar ook Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine en Chondroïtinesulfaat), furaanvetzuren en eiwitten in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding aanwezig. Dit maakt de Groenlipmossel in de Synopet boosters  uniek.

Groenlipmossel hond

Waarom Groenlipmossel in een gewrichtenboost voor katten?

De visie van Synopet is optimaal in beweging, een dierenleven lang. Synopet Boosters bestaan daarom alleen uit natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten zoals 100% pure Groenlipmossel. De meest waardevolle Groenlipmosselbestanddelen waaronder vetzuren en eiwitten blijven zo behouden.

Omdat wij alleen natuurlijke substanties gebruiken bevat de receptuur van Synopet geen chemische toevoegingen en toegevoegd suiker. 

Vanwege de wetgeving mogen we hier niet verder ingaan op de werking van Groenlipmossel op gewrichten en pezen. Als u meer wilt weten over de gezondheidsvoordelen van Groenlipmossel voor de gewrichten of soepele spieren en pezen van honden, kun je dus beter andere bronnen raadplegen zoals Google. Voor veterinaire professionals (dierenartsen, therapeuten) hebben wij eventueel wel informatie beschikbaar.

Waarom vloeibare Groenlipmossel?

De Groenlipmossel in Synopet Joint Support is vloeibaar van vorm omdat Synopet alle Groenlipmosselbestanddelen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding wil behouden. Daarnaast willen wij voor een optimale werkzaamheid dat katten de Groenlipmosselbestanddelen in geactiveerde vorm binnenkrijgen. Om alle mosselbestanddelen in hun natuurlijke samenhang én actieve vorm aan te bieden werken wij met een innovatief koud bewerkingsproces. Dit proces is herkenbaar is aan de geregistreerde naam GLMax®. Alleen vloeibare Groenlipmossel die door dit proces is verkregen mag de titel GLMax® dragen. (zie ook deze ervaringen van kattenbaasjes) dan Groenlipmosselpoeder of Groenlipmosselextract.

 

Waarom geen Groenlipmosselpoeder of -extract?

Bij het maken van de vloeibare GLMax® uit Groenlipmossel staat het behoud van de oorspronkelijke samenstelling en verhouding van Groenlipmosselbestanddelen voorop. In GLMax® moeten de werkzame Groenlipmosselbestanddelen geactiveerd voor komen. Daarom wordt de Groenlipmossel in zijn geheel verwerkt, in een koud proces dat uiteindelijk 100% vloeibare Groenlipmossel oplevert. Het bevat daardoor alle bestanddelen van de mossel in hun natuurlijke samenhang.

Over de Healthboosters van Synopet  is goed nagedacht. Gecombineerde expertise en vakmanschap hebben geleid tot een krachtige totaalformules met niet alledaagse ingrediënten die de soepele beweging van je dier ondersteunen.

Groenlipmossel schelp

Waarom Groenlipmossel in Joint Support voor de gewrichten van katten?

Dat Synopet voor Groenlipmossel kiest, is een niet meer dan logische keuze. Onze missie is namelijk natuurlijke verbetering van de bewegingsvrijheid van dieren. De Groenlipmossel in Synopet Joint Support is dan ook een 100% zuivere natuurlijke substantie zonder chemische toevoegingen of suiker. Zo vormt Synopet Joint Support dé meest natuurlijke boost voor het behoud van gezonde kattengewrichten.

GMP+ gecertificeerd

Synopet HealthBoosters worden in een schone en veilige omgeving geproduceerd. De verwerking van ingrediënten zoals de Groenlipmossel wordt nauwkeurig gecontroleerd, van grondstof en tussenstof tot het uiteindelijke eindproduct. De productielocatie van Synopet is dan ook GMP+ gecertificeerd.

Ook voor honden, paarden en konijnen

Ook voor honden, paarden en konijnen

Wanneer Groenlipmossel voor de gewrichten van katten?

Katten zijn ontzettend lenig en gek op bewegen. Vogels of muizen vangen of op het aanrecht springen; een gezonde kat doet het graag. Maar wanneer katten minder beweeglijk zijn omdat ze last hebben van hun gewrichten, hebben wij dat vaak niet in de gaten. Katten zijn namelijk meesters in het verbergen van gewrichtspijn. Ze doen dit vanuit een natuurlijke neiging om niet te willen opvallen; dit zou hen immers zelf tot prooidier maken. Wat vaak wel opvalt zijn bepaalde gedragsveranderingen van katten zoals het vermijden van beweging, meer slapen en het langzamer worden in doen en laten.

Zo gaan katten bijvoorbeeld liever niet meer de trap op of kiezen ze er vaker voor om te gaan liggen op lagere plaatsen en niet meer in de vensterbank of een hoog plateau van de krabpaal. Ook is het mogelijk dat een kat met gewrichtsproblemen ineens buiten de kattenbak poept of plast. Om de kattenbak in te kunnen moeten de pootjes namelijk hoog worden opgetild en dat kan pijnlijk zijn geworden.

Verder komt het nogal eens voor dat katten moeilijker hun vacht op de rug en de achterhand kunnen verzorgen omdat een kat zich hiervoor goed moet kunnen buigen en dus soepele en beweeglijke gewrichten nodig heeft.

Waarom Groenlipmossel voor katten?

Om een vrolijke en actieve kat te houden, die zich niet te veel terugtrekt of slaapt, is ondersteuning van een goede gewrichtsconditie dus cruciaal. Groenlipmossel speelt daar perfect op in. In Synopet Feli-Syn wordt Groenlipmossel bovendien gecombineerd met Curcumine en Zwarte bes-blad, zo heeft het een verzorgende invloed op gewrichten.

Vanwege de wetgeving mogen we hier niet verder ingaan op de werking van Groenlipmossel op gewrichten(slijtage en -ontstekingen) bij katten.

Als u meer wilt weten over de gezondheidsvoordelen van Groenlipmossel voor katten, kunt u dus beter andere bronnen raadplegen zoals Google. Voor veterinaire professionals (dierenartsen, therapeuten) hebben wij eventueel wel informatie beschikbaar.

Krachtige combinatie | effectief gezondheids-product voor de gewrichten

Vitamine C

Totaalformule voor optimaal bewegen

Over de HealthBoosters van Synopet is goed nagedacht. Gecombineerde expertise en vakmanschap hebben geleid tot een krachtige totaalformules met niet alledaagse ingrediënten die de soepele beweging van je dier ondersteunen.

Oorspronkelijke ingrediënten

Om de werkzame bestanddelen in de Synopet boosters optimaal te benutten, is veel aandacht uitgegaan naar de oorsprong. De ingrediënten hebben een eigen bewerkingsprocedé en worden daarna samengevoegd tot een vloeibare en effectieve Synopet boost.

Veelgestelde vragen

Sommige vragen worden vaker gesteld, dus hebben we ze voor je op rij gezet. Staat de vraag en het antwoord er niet bij? Dan neem je gewoon contact met ons op.

Naar de vragen

Advies en tips

Wij hebben handige tips en praktische adviezen voor je verzameld. Je leest ze hier

Persoonlijk en gratis advies voor je dier

Vraag het ons Care team! Zij helpen je graag om je van de juiste informatie te voorzien. Bij complexe vragen wordt je vraag voorgelegd aan een specialist. Zo ben je verzekerd van een goed advies.