Groenlipmossel voor katten

Misschien heeft u weleens van Groenlipmossel gehoord als ingrediënt voor humane gewrichtskuren (Synofit), maar ook voor katten is er Groenlipmossel beschikbaar en wel in de vorm van Synopet Kat. Wat is nu precies Groenlipmossel voor katten en wat maakt Groenlipmossel bijzonder?

Groenlipmossel: wat is het?

De Groenlipmossel is een tweekleppig weekdier uit Nieuw-Zeeland. De Latijnse benaming voor deze mossel is Perna canaliculus. Hoe de Groenlipmossel aan zijn wat merkwaardige naam komt, wordt meteen duidelijk aan het uiterlijk. De groene schelprand maakt van de Groenlipmossel een opvallende verschijning.

 

Wat is de herkomst van Groenlipmossel?

De Groenlipmossel is te vinden in de Marlborough Sounds, een kustgebied van het Nieuw-Zeelandse Zuidereiland. Het water in de Marlborough Sounds is zo zuiver dat de Groenlipmossel alleen in dit gebied kan overleven. De Marlborough Sounds heeft daarom een beschermde status met streng toezicht op de waterkwaliteit. In dit beschermde gebied vol zeearmen,

eilanden en baaien wordt de Groenlipmossel speciaal gekweekt. Op deze manier blijft de natuurlijke populatie in stand. De International Conservation Organisation Blue Ocean Institute rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendly seafoods’ van de wereld.

Wanneer Groenlipmossel voor katten?

Katten zijn ontzettend lenig en gek op bewegen. Vogels of muizen vangen of op het aanrecht springen; een gezonde kat doet het graag. Maar wanneer katten minder beweeglijk zijn omdat ze last hebben van hun gewrichten, hebben wij dat vaak niet in de gaten. Katten zijn namelijk meesters in het verbergen van gewrichtspijn. Ze doen dit vanuit een natuurlijke neiging om niet te willen opvallen; dit zou hen immers zelf tot prooidier maken. Wat vaak wel opvalt zijn bepaalde gedragsveranderingen van katten zoals het vermijden van beweging, meer slapen en het langzamer worden in doen en laten.

Zo gaan katten bijvoorbeeld liever niet meer de trap op of kiezen ze er vaker voor om te gaan liggen op lagere plaatsen en niet meer in de vensterbank of een hoog plateau van de krabpaal. Ook is het mogelijk dat een kat met gewrichtsproblemen ineens buiten de kattenbak poept of plast. Om de kattenbak in te kunnen moeten de pootjes namelijk hoog worden opgetild en dat kan pijnlijk zijn geworden.

Verder komt het nogal eens voor dat katten moeilijker hun vacht op de rug en de achterhand kunnen verzorgen omdat een kat zich hiervoor goed moet kunnen buigen en dus soepele en beweeglijke gewrichten nodig heeft.

Waarom Groenlipmossel voor katten?

Om een vrolijke en actieve kat te houden, die zich niet te veel terugtrekt of slaapt, is ondersteuning van een goede gewrichtsconditie dus cruciaal. Groenlipmossel speelt daar perfect op in. In Synopet Kat wordt Groenlipmossel bovendien gecombineerd met Curcumine en Zwarte bes-blad, zo heeft het een verzorgende invloed op gewrichten.

Vanwege de wetgeving mogen we hier niet verder ingaan op de werking van Groenlipmossel op gewrichten(slijtage en -ontstekingen) bij katten.

Als u meer wilt weten over de gezondheidsvoordelen van Groenlipmossel voor katten, kunt u dus beter andere bronnen raadplegen zoals Google. Voor veterinaire professionals (dierenartsen, therapeuten) hebben wij eventueel wel informatie beschikbaar. U kunt hiervoor terecht bij Dr. Richard van Dokkum.

 

Waarom noemt Synopet Groenlipmossel ‘GLMax®’?

De Groenlipmossel in Synopet Kat is vloeibaar van vorm omdat Synopet alle Groenlipmosselbestanddelen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding wil behouden. Daarnaast willen wij voor een optimale werkzaamheid dat katten de Groenlipmosselbestanddelen in geactiveerde vorm binnenkrijgen. Om alle mosselbestanddelen in hun natuurlijke samenhang én actieve vorm aan te bieden werken wij met een innovatief koud bewerkingsproces. Dit proces is herkenbaar is aan de geregistreerde naam GLMax®. Alleen vloeibare Groenlipmossel die door dit proces is verkregen mag de titel GLMax® dragen.

GLMax® zorgt als nieuwste innovatie in Groenlipmosselsuppletie dat katten Groenlipmossel sneller en beter opnemen. Daardoor volstaan lagere doseringen en is er eerder resultaat te zien (zie ook deze ervaringen van kattenbaasjes) dan Groenlipmosselpoeder of Groenlipmosselextract.

Alléén bij Synopet: 100% vloeibare Groenlipmossel (GLMax®)

 

Waarom Groenlipmossel in Synopet Kat?

Dat Synopet voor Groenlipmossel kiest, is een niet meer dan logische keuze. Onze missie is namelijk natuurlijke verbetering van de bewegingsvrijheid van dieren. De Groenlipmossel in Synopet Kat is dan ook een 100% zuivere natuurlijke substantie zonder chemische toevoegingen of suiker. Zo vormt Synopet Kat dé meest natuurlijke kuur voor het behoud van gezonde kattengewrichten.

Ook voor kritische katten

Katten ruiken veertien keer beter dan mensen. Dit verklaart voor een groot deel waarom katten zo kritisch zijn als het om hun eten gaat. Omdat Synopet Kat

vloeibaar is kunt u het als een sausje over het gewone voer verspreiden. Om ook kritische katten te verleiden tot het opeten van dit sausje bevat Synopet Kat een extra aroma dat smaakt en ruikt naar vis. De smaak van dit aroma is uitgebreid getest en meer dan 89% van de katten vond het lekker. De kans op weigering is daardoor erg klein. Vrijwel alle katten zullen Synopet Kat zien als een lekker extraatje.

Groenlipmossel voor katten kopen

In onze Synopet webshop verkopen we aanvullend diervoeder voor kattengewrichten met 100% vloeibare Groenlipmossel (GLMax®), Curcumine en Zwarte bes-blad: Synopet Kat 75 ml.

Synopet Kat 75 ml

Speciaal voor katten
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte bes-blad
Vloeibaar
1-2 kuurtjes per jaar
Kuur van 25-40 dagen, afhankelijk van gewicht
Lekker van smaak: extra visaroma!
1 keer per dag innemen

Synopet Kat bevat Curcumine en Zwarte bes-blad.

Reviews Synofit

Synopet scoorde gemiddeld een 9,4 uit 10 met 5.435 reviews.

Voordelen Synopet.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synopet shop
  • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
  • Gratis verzending binnen NL & BE vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen
  • Kies zelf de leverdatum

Betaalwijzen:

Verzendwijze:

Certificering:


De productielocatie van de producten van Synopet is GMP+ gecertificeerd.