Chartreux, Maine Coon, Scottisch fold, Ragdoll, Noorse boskat, Pers…

Synopet kuren zijn voor alle katten, jong en oud, van alle rassen, groot en klein. De eigenaren vertellen het verhaal. Wij delen het graag!

Poes Minoes, smult met plezier!

Gezond genieten van een kuur voor de gewrichten. Poes Minoes laat zien hoe je dat doet! En ze is ook fantastisch opgeknapt.

Dankjewel Annelies!

%

van de katten ouder dan 6 jaar heeft gewrichtsklachten.

%

van de katten ouder dan 12 jaar heeft gewrichtsklachten.

Volg ons op facebook

Flupke, artrose in het kaakgewricht

 

“Onze kat is weer helemaal beter sinds ze dit product krijgt. Ze wou niet meer eten omdat ze artrose op haar kaakgewricht heeft. Ze was fel vermagerd. En nu eet ze weer, zelfs droogvoer. Ze is weer goed bijgekomen en ze is zelfs opnieuw redelijk actie. Nu geven we haar nog gewoon een onderhoudsbehandeling. Dit is een fantastisch product voor katten met gewrichtsproblemen! We raden het zeker aan! Heel erg bedankt hiervoor!”

Nancy Lutin

Rusty, is dit wel dezelfde kat?

Het lijkt wel een andere kat, maar het is toch echt dezelfde Rusty. De eerste foto is voor de kuur, doffe ogen en slechte vacht. Op de tweede foto zit Rusty duidelijk weer lekker in z’n vel

Een update… onze Rusty speelt weer met haar muis. Ze plaagt onze andere katten ook weer terug.
Ilona Apperlo

Jerry, Britse korthaar

Vorige week zaterdag mee gestart bij mijn Brits Korthaar Jerry van 11 jaar omdat ik merkte dat hij niet meer makkelijk op de bank sprong en soms ook wat mank liep als hij lang had gelegen. Ook de trap van het portiek ging hij niet meer op terwijl dat zijn favoriete “uitje” is. Nu een week later gaat het langzaam de trap weer op en merk ik dat hij ook weer makkelijker op de bank komt. Dus tot nu toe erg tevreden. Ben benieuwd hoe hij het doet wanneer de kuur voorbij is als het al aardig wat effect heeft na een week.

Tips van de kattenprofessional

Fijnproevers…. wat als je kat de neus ophaalt voor Feli-Syn? Want, wat de ene kat met veel smaak opeet, spuugt de andere kat het uit. Handige tips om toch toe te dienen.

Lees verder…

Oude Maine Coon dame

Dat ze het nu heel lekker vindt, dat kan ik niet zeggen. Maar we krijgen het met het spuitje relatief eenvoudig gevoerd. Het gaat echt beter, ze gaat weer op de kattenbak en wandelt weer meer door ons huis. Ik denk dat we haar een tweede kuur geven. Het ging namelijk echt niet goed met haar en nu alweer een stuk beter.

 

Onze kuur voor je kat

gewrichtskuur

Feli-Syn 75 ml - met vissmaak

Gewrichten & kraakbeen
Kuur van 25 dagen

gewrichtskuur

Cani-Syn 75 ml

Zelfde samenstelling, maar zonder vissmaak. 

Bewegen

Onze kat komt weer in beweging. Het is lang geleden dat hij probeerde op de tafel te springen. Titia

 

Klimmen

Op de 2 dag dat ik mijn kater dit middel had gegeven, zag ik hem de schutting opklimmen en er op rondlopen. Dit had ik al jaren niet meer gezien! Nan Schoutissen

Opstaan

Mijn kat van 15 jaar is vrolijker en staat wat makkelijker op. Zo lang ik verbetering zie ga ik er nog maar mee door. 

Springen

Onze boef springt weer op het aanrecht. Dat mag helemaal niet! Maar nu het weer goed gaat, doet hij net of hij van niets weet 

Wassen

Heel zielig, onze poes kon zichzelf niet meer wassen. Maar na een week de kuur begon ze weer op te leven en zichzelf weer schoon te houden.

Volg ons op facebook

Volg ons op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van alle meningen, opmerkingen en ervaringen van andere eigenaren van honden, katten en paarden? Volg ons dan op facebook!

We delen berichten van andere eigenaren met je. Houden je op de hoogte van het laatste nieuws en natuurlijk kun je ook jou ervaring met ons delen. 

De gezondheid ondersteuning van je dier, daar doen we het voor!

Honden, katten en paarden die weer fit zijn en lekker in hun vel zitten. Daar doen we het voor bij Synopet!
Met resultaat, want onze gezondheid ondersteunende kuren zijn bijzonder effectief:

  • 90% van de baasjes is tevreden met het resultaat van de kuur
  • 100% kuur natuur
  • Resultaat zichtbaar binnen kuurduur
  • 1 of 2 kuurtjes per jaar zijn voldoende

Eenvoudig & snel online bestellen

• 24/7 open
• 
Binnen 1 à 2 dagen in huis
• Service en garantie
• Antwoord op je vragen
• Vanaf 25,- geen verzendkosten

In onze eigen webshop zijn alle Synopet kuren verkrijgbaar. Wij leveren veilig en snel op het gewenste afleveradres. Wij verpakken onze vloeibare producten stevig, zodat ze tegen een stootje kunnen. En gaat er onverhoopt toch wat fout, dan lossen we dat gewoon keurig netjes op.