Service

Levering

De levertijd bedraagt in de regel 3 tot 5 werkdagen vanaf de besteldatum. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad of niet meer leverbaar is), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument in ieder geval binnen twee dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft de consument in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Retourneren

Indien er sprake is van een consumentenkoop, heeft u het recht (een deel van) de geleverde goederen ONGEOPEND binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat uw bestelling is afgeleverd.

Indien u na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Synofit Europe B.V. (hierna: Synopet) heeft teruggezonden, is de koop een feit. Wij verzoeken u, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering melding te maken bij Synopet.

Terugzending van uw bestelling dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwe staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding.

Synopet zorgt er voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan u wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de consument.

Betaalwijze

Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u de keuze uit de betaalwijze iDeal of vooruit.

Kiest u voor betaling via iDeal dan wordt u doorverwezen naar onze partner IcePAY die voor ons de iDeal-betalingen uitvoert. Zodra wij de bevestiging van betaling binnen hebben, wordt uw order verder verwerkt..

Kiest u voor vooruitbetaling dan verzoeken wij u het totaalbedrag over te maken op onze rekening ABN AMRO 42.50.52.338 t.n.v. Synofit Europe B.V. Vergeet dan niet uw ordernummer te vermelden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw order verder verwerkt.

Verzending

Uw bestelling zal in de meeste gevallen verzonden worden via Post NL. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met daarin uw Track and Trace nummer. Met behulp van dit nummer kunt u de verwerking van uw bestelling volgen via postnl.nl. U betaalt bij ons voor een bestelling vanaf € 25,00 geen verzendkosten mits de levering plaatsvindt in Nederland! Voor bestellingen tot € 25,00 betaalt u € 5,50 extra voor het bezorgen van uw bestelling binnen Nederland.

Voor verzending naar het buitenland hanteren we onderstaande tarieven.

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf Vervoerder
Nederland  € 5,50 € 25,00 PostNL
België  € 6,00 € 95,00 GLS Parcel
Duitsland  € 6,75 € 95,00 GLS Parcel
Luxemburg  € 10,00 € 95,00 Bpost
Frankrijk  € 10,00 € 95,00 GLS Parcel
Spanje  € 19,00 € 195,00 GLS Parcel
Portugal  € 19,00 € 195,00 GLS Parcel
Engeland  € 10,00 € 95,00 GLS Parcel
Oostenrijk  € 10,00 € 95,00 GLS Parcel
Zwitserland  € 25,00 € 195,00 PostNL
Denemarken  € 10,00 € 95,00 GLS Parcel
Zweden  € 19,00 € 195,00 GLS Parcel
Noorwegen  € 25,00 € 195,00 PostNL
Finland  € 19,00 € 195,00 GLS Parcel
Italië  € 14,00 € 195,00 GLS Parcel
Griekenland  € 25,00 € 195,00 Bpost

 

Privacy

Synopet respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Synopet zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Synopet gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

1. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

2. Om het winkelen bij Synopet zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

3. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich hiervoor uitschrijven.

4. Als u bij Synopet een bestelling plaatst, bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

5. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers, helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

6. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Synopet verkoopt uw gegevens niet. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht