Tijdelijk: Synopet Paard ervaringsactie – deel uw ervaring en ontvang 100% geld terug

Geld-terug-actie

Om voordelig kennis te kunnen maken met de producten van Synopet Paard, is er nu een tijdelijke geld-terug-actie. Hoe werkt het? U bestelt een deelnemend product en u geeft dit volgens de gebruiksaanwijzing aan uw paard. Na afloop van de kuur deelt u uw ervaring met ons, schriftelijk en/of met foto’s en video’s. Vervolgens krijgt u in ruil voor het delen van uw ervaring het aankoopbedrag 100% terug. Meer weten? Lees dan gauw verder!

Relax-Horse, 1000 ml

Ontspanning, spieren, gemoedstoestand

Synopet Paard Relax-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor het behoud van soepele spieren* bij paarden. Daarnaast is het goed voor de gemoedstoestand** bij paarden.

Meer informatie en bestellen >>>

* Relax-Horse bevat Magnesium
** Relax-Horse bevat Vitamine B3 en Vitamine B6

Stomastine, 500 ml

Spijsvertering, maag, darmen

Synopet Paard Stomastine is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor een goede maag*- en darmfunctie** van paarden. Ook bevordert het een goede darmflora**.

Meer informatie en bestellen >>>

* Stomastine bevat Natriumbicarbonaat en Magnesiumoxide
** Stomastine bevat Biergist

Power-Horse, 1000 ml

Vruchtbaarheid, energieniveau, vacht

Synopet Paard Power-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor de vruchtbaarheid* van paarden. Het ondersteunt daarnaast het energieniveau** en bij langdurig gebruik resulteert het gebruik in een mooiere vacht*.

Meer informatie en bestellen >>>

* Power-Horse bevat Selenium
** Power-Horse bevat Magnesium

Mega-Horse, 1000 ml

Spiergroei, spierkracht

Synopet Paard Mega-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor meer spierkracht* en voor de groei van de spiermassa* van paarden.

Meer informatie en bestellen >>>

* Mega-Horse bevat eiwitten

Turboflex-Horse, 1000 ml

Banden, pezen, spieren

Synopet Paard Turboflex-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor de werking van banden, pezen en spieren* van paarden.

Meer informatie en bestellen >>>

* Turboflex-Horse bevat Calcium, Magnesium en Vitamine D3

Recover-Horse, 1000 ml

Immuunsysteem, zware inspanning

Synopet Paard Recover-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor de normale werking van het immuunsysteem van paarden na zware lichamelijke inspanning*.

Meer informatie en bestellen >>>

* Recover-Horse bevat Vitamine C

Direct Synopet-producten bestellen in de webshop

Let op: de geld-terug-actie geldt alleen bij de bovengenoemde producten!

Actievoorwaarden

1. De actie is van toepassing wanneer de aanschaf in de periode van 18 juli 2017 tot en met 30 september 2017 plaatsvond van de producten: Relax-Horse, Stomastine, Power-Horse, Mega-Horse, Turboflex-Horse en Recover-Horse. Deelname aan de actie is mogelijk zolang de voorraad strekt.
2. Per persoon, adres en bankrekening kan één product via deze actie gebruikt worden.
3. Deelnemers zijn eindgebruikers van minimaal 18 jaar oud.
4. Het product dient volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt te worden. Let op: bij sommige producten is de T.H.T.-datum al binnen enkele maanden. We vragen u daarom om het product kort na de aanschaf te gaan toedienen aan uw dier.
5. Als uw paard de kuur heeft afgemaakt, laat u ons weten wat uw ervaring is met het product. Wij vragen een schriftelijke weergave van uw ervaring en een foto of video van de deelnemer met zijn of haar paard. Met het delen van uw ervaring geeft u ons toestemming om dit (ook het beeldmateriaal) te delen via de website of via social media. Zonder het delen van uw ervaring maakt u géén aanspraak op de geld-terug-actie.
6. Vervolgens kunt u via het formulier op deze pagina een (kopie van) de factuur uploaden waaruit blijkt dat u het product in de actie-periode heeft gekocht. Let op: dit kan tot 1 december 2017.
7. U ontvangt het volledige aankoopbedrag retour wanneer wij uw ervaring en de (kopie van) de aankoopfactuur hebben verwerkt.

Geld-terug-aanvraag en delen van uw ervaring

Hieronder kunt u uw ervaring delen en daarmee een geld-terug-aanvraag doen.

 • Denk aan: Hoe lang / hoeveel ml per dag / frequentie toedienen / parallel gebruik andere middelen (medicatie of suppletie) --> Let op: bij voorkeur geen andere suppletie gebruiken om de werking van Synopet goed te kunnen beoordelen. Het (gedeeltelijk) stoppen met medicatie altijd in overleg met uw dierenarts.
 • Beschrijf zo uitgebreid mogelijk uw ervaring. Bijvoorbeeld: Ik ben wel/niet tevreden, omdat... Het dier is sinds het gebruik van Synopet... Wat me verder opviel, is...
  Meerdere vakjes kunnen worden aangevinkt.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   • Naar dit rekeningnummer zal het aankoopbedrag worden teruggestort.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Nieuwsoverzicht

   Nieuwsoverzicht