DoggyDating actie: tijdelijk 10% korting op Synopet Hond

doggydating

Gewrichtsklachten bij de hond

Het is heel goed mogelijk dat er bij een passieve of minder speelse hond een probleem bestaat in één of meerdere gewrichten. Met het ouder worden slijt het laagje kraakbeen tussen de botten in het gewricht geleidelijk weg.

In eerste instantie hoeft dat geen klachten te geven. Door het verder afbrokkelen van het normaal zo gladde en soepele kraakbeenlaagje, kunnen de gewrichten minder gemakkelijk bewegen: de hond wordt wat stijver en trager, en heeft moeite met opstaan.

DoggyDating

Speciaal in samenwerking met DoggyDating is er een tijdelijke kortingsactie opgezet waarbij gebruikers van DoggyDating 10% korting krijgen op Synopet Hond 75 ml of Synopet Hond 200 ml. Gebruik de kortingscode DGD123 in stap 2 van het bestelproces.

doggydating

Gebruik de kortingscode DGD123 voor 10% korting op uw volgende aankoop!

Honden worden blij van Synopet Hond

Honden houden van bewegen. Wanneer dat bij het klimmen van de jaren niet meer zoals vroeger gaat, zal dat moeilijk te accepteren zijn. Voor uw hond, maar ook voor u.
Daarom is er Synopet Hond. Dé kuur voor het behoud van gezonde gewrichten bij honden.

Wat is Synopet? Synopet is een unieke vloeibare Groenlipmosselkuur voor soepele gewrichten bij honden.

 • Synopet Hond bevat de vloeibare GLMax® Groenlipmossel, die alle ingrediënten van de Groenlipmossel nog in de oorspronkelijke samenstelling bevat.
 • Synopet Hond is 100% natuurlijk: het bevat Groenlipmossel (GLMax®), Curcumine (BCM-95®), biologisch Zwarte bes-blad, Vitamine D3 en Vitamine C. Lees meer over de ingrediënten van Synopet Hond.
 • Synopet Hond is vloeibaar: u kunt het eenvoudig over het gewone voer verspreiden. Uw hond ziet dit als een sausje en merkt niet dat hij iets toegediend krijgt voor de gezondheid. Omdat Synopet vloeibaar is, worden de ingrediënten extra goed opgenomen en ziet u eerder resultaat. Ook kan vanwege de vloeibare vorm de dosering laag gehouden worden. Lees meer over de dosering van Synopet Hond.
 • Synopet Hond is lekker: Synopet Hond smaakt en ruikt naar vis, dit vinden alle honden lekker. Uw hond zal het zien als een lekker extraatje.
 • Synopet Hond is effectief: vrijwel al onze klanten zijn zeer tevreden over Synopet en veel baasjes vertellen ons enthousiast wat Synopet Hond voor hun viervoeter blijft betekenen! Lees ervaringen met Synopet Hond.

Omdat Synopet zo effectief is, hebben de meeste honden aan slechts 1 tot 2 kuurtjes per jaar voldoende. Hierdoor is Synopet Hond relatief voordelig ten opzichte van de meeste andere gewrichtsproducten of dieetvoeders.

Vraag de gratis brochure aan over Synopet Hond

of ga naar de webshop om Synopet Hond met korting te bestellen.

Reviews Synofit

Synopet scoorde gemiddeld een 8,9 uit 10 met 3.211 reviews.

Voordelen Synopet.nl

 • Kopen bij de bron
 • Officiële Synopet shop
 • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
 • Gratis verzending binnen NL & BE vanaf € 25
 • Top service & garantie
 • Antwoord op al uw vragen
 • Kies zelf de leverdatum

Betaalwijzen:

Verzendwijze:

Certificering:


De productielocatie van de producten van Synopet is GMP+ gecertificeerd.