Bibliotheek

Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Synopet. Lees meer over de ingrediënten in ons product of over het gebruik ervan. Als u een vraag heeft die hier niet wordt beschreven, neem dan gerust contact met ons op!

Te veel Vitamine D3 bij honden: hoe zit het met Synopet Hond?

We krijgen de laatste tijd steeds vaker de vraag hoeveel Vitamine D3 er in Synopet Hond zit. Eigenaren maken zich zorgen over de mogelijke stapeling van deze vitamine in het hondenlichaam (lever) waardoor een toxische waarde kan worden bereikt met alle gevolgen van dien. Op voorhand kunnen we zeggen dat de concentraties Vitamine D3 in Synopet Hond zeer laag zijn en dat de kans op het bereiken van een toxische waarde onder normale omstandigheden zeer klein is!
Lees verder

Glucose in de gewrichtsformules van Synopet

Naast de recente belangstelling voor het gehalte van Vitamine D3 in Synopet Hond krijgen we ook steeds vaker vragen over het glucose (suiker)-gehalte van de Synopet-producten. Honden en katten verschillen daarin van paarden. Het staat vast dat Synopet Hond en Synopet Kat een zeer laag glucosegehalte hebben: minder dan 0,6 %. In Synopet Paard Equisin-Complex zit 1,5 % glucose, hetgeen ook erg weinig is. Daarom kunnen deze producten probleemloos gebruikt worden door honden, katten en paarden met een verhoogde bloedsuikerspiegel en/of de ziekte van Cushing.
Lees verder

Honden en gewrichtsklachten

Hoe zit dat met gewrichtsklachten bij de hond?

We krijgen regelmatig de vraag of het kraakbeen weer aangroeit door het gebruik van Synopet Cani-Syn voor honden. Nee, kraakbeen dat versleten is dat groeit niet meer aan. Maar met Cani-Syn worden de gewrichten weer soepel gemaakt, waardoor het dier vaak minder tot geen hinder meer van gewrichtsklachten, zoals artrose heeft. 
Ook vragen veel mensen zich af of gewrichtsklachten bij oudere honden behandeld moeten worden. Ja, ook oudere dieren worden vaak weer fitter door het gebruik van Synopet Cani-Syn. 
Lees verder

Reviews Synofit

Synopet scoorde gemiddeld een 9,4 uit 10 met 5.435 reviews.

Voordelen Synopet.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synopet shop
  • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
  • Gratis verzending binnen NL & BE vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen
  • Kies zelf de leverdatum

Betaalwijzen:

Verzendwijze:

Certificering:


De productielocatie van de producten van Synopet is GMP+ gecertificeerd.