Equifair Exloo! Wij zijn erbij, jij ook?

Op zaterdag 17 juni 2023 zijn we voor jou en je paard op EquiFair Exloo 2023 te vinden.

Kom langs bij onze stand op EquiFair Exloo en ontdek hoe Synopet kan helpen om de gezondheid en vitaliteit van jouw paard te optimaliseren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. Tot ziens op EquiFair Exloo!

Wat is er te doen in de Synopet stand?

Maak kennis met de mensen van Synopet

Wij zijn allemaal dierenliefhebbers. We hebben katten, honden, konijnen, paarden en andere dieren waar we verzot op zijn. We praten dan ook heel graag met je over jouw dier en wat jullie samen beweegt.

Bekijk onze gloednieuwe productlijn

We zijn er trots op! Onze verpakkingen hebben een nieuw en fris jasje gekregen. Dat willen we je graag laten zien. De kwaliteit, inhoud en samenstelling is niet gewijzigd. Die is als vanouds; goed en effectief.

Profiteer van onze beursaanbieding

Uiteraard hebben wij een interessante beursaanbieding voor je! We willen jou en je dier graag verrassen en dat doen we met een fijne korting op al onze Synopet totaalformules voor paarden.

Persoonlijk en gratis advies voor je dier

Vraag het ons Care team! Zij helpen je graag om je van de juiste informatie te voorzien. Bij complexe vragen wordt je vraag voorgelegd aan een specialist. Zo ben je verzekerd van een goed advies.

Synopet gezondheidsproducten

Koop je veilig en vertrouwd in onze Synoshop.com

Voor paarden

Synopet Horse Joint Support 500 ml

 • Voor het behoud van gezond kraakbeen en soepele gewrichten
 • GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, Zwarte bes-blad SKAL-certificate
 • Boost van 30 dagen, 1 x per dag 15 ml
 • Onderhoudsdosering, ½ van reguliere dosis

Synopet Horse Tendon Protect 1000 ml

 • Voor de ondersteuning van soepele spieren en pezen
 • Omega-3, Calcium, Magnesium, Vitamine D3, GLMax® Groenlipmossel
 • Boost van 40 dagen, 1 x per dag 25 ml
 • Onderhoudsdosering, ½ van reguliere dosis
 • Geschikt voor preventief gebruik

Synopet Horse Muscle Relax 1000 ml

 • Voor de ondersteuning van de spierfunctie en concentratie
 • Magnesium, Vitamine E, Vitamine B3, Vitamine B6, Zink
 • Boost van 40 dagen, 1 x per dag 25 ml
 • Onderhoudsdosering, ½ van reguliere dosis
 • Geschikt voor preventief gebruik, voor mentale en fysieke ontspanning

Veel vragen zijn al vaker gesteld

Dus die hebben we voor je op de rij gezet, zodat je heel gemakkelijk het antwoord kunt vinden. Heb je het antwoord niet gevonden of wil je meer informatie? Gewoon aan ons Care Team vragen.

Alsjeblieft! Leesvoer van Synopet

Hongerig naar het allerlaatste Synopet nieuws? Onze folder van A tot Z uitkauwen of eens rustig de Synopet bibliotheek uitpluizen? Doen! We plaatsen regelmatig nieuwe informatie op onze site. Van beweegtips tot blogs van specialisten tot berichten over ingrediënten.

Over Synopet

Wij geloven dat een gezond dier een gelukkig dier is. Met onze premium kwaliteit supplementen ondersteunen we de soepele beweging, zodat je samen kunt genieten, een dierenleven lang. We ontwikkelen onze producten vanuit een wetenschappelijke basis met alleen de meest pure ingrediënten. Dat doen we met vakkennis en vanuit onze liefde voor de dieren. We voelen ons betrokken bij jou en bij je dier, maar ook bij de wereld om ons heen.

Optimaal in beweging een dierenleven lang

  Wij dragen bij aan een optimale levenskwaliteit met onze premium kwaliteit gezondheidsproducten voor je dier. We staan je graag met raad en daad terzijde, zodat jij samen met je dier optimaal in beweging kunt blijven, een dierenleven lang. Blije dieren en gelukkige eigenaren.

  We doen het anders vanuit onze oorsprong

   Wij doen het anders vanuit onze oorsprong. We durven te kiezen voor niet alledaagse puur natuurlijke ingrediëntencombinaties die elkaar versterken en aanvullen. We doen dat vanuit een wetenschappelijke basis, vanuit onze gecombineerde vakkennis en vanuit onze liefde voor de dieren.

   Betrokken bij jou en je dier en de wereld om ons heen

   Wij voelen ons betrokken bij jou en bij je dier. We bieden je graag een luisterend oor en delen onze ervaringen met je. We steken je de helpende hand toe en geven je met plezier tips en adviezen. Wij geloven dat een klein beetje extra aandacht al een wereld van verschil maakt.