Hond | vuurwerkangst

Deze jaarwisseling is een vuurwerkverbod van kracht. Maar wij verwachten niet dat het met de jaarwisseling stil is. Rustiger wellicht. Een goed oefenjaar. Dus levert de drukke periode rondom Kerst en de jaarwisseling extra stress op voor jou en je hond? Wij gaan je helpen! Samen met jou en je hond tellen we af naar een gelukkig & blij 2022. Met als doel minder stress en minder angst voor lawaai en geknal. Doe jij samen met je hond mee? In 40 dagen doorlopen we de boost Relax-Dog én werken we samen met jou en je hond met tips en trucs naar de jaarwisseling met minder geknal toe.

gewrichtskuur

Direct Relax-Dog kopen

 

Boost van 40 dagen
1 x per dag  met doseerspuit of over voer
Honden tot 20 kg 3 ml | va. 20 kg 5 ml

Fles van 200 ml 29,95

gewrichtskuur

Inhoudelijke info

Relax-Dog is puur natuur en samengesteld met ingrediënten die ondersteunen in stress situaties en bij angst. Magnesium, Vitamine B3, Vitamine B6, Zink en Vitamine E dragen bij aan ontspanning en meer focus.

gewrichtskuur

Vragen of reacties

Heb je vragen over de boost Relax-Dog van 40 dagen? Neem contact op met ons Care team. Wij helpen jou en je hond graag!
Ma t/m vri: 9 – 17 uur
t
: 036-763 03 50
info@synopet.nl

Aftellen naar een gelukkig & blij 2023…

Wij gaan van start!

In 40 dagen tijd maken we 5 flinke stappen richting het einde van 2022. Gedurende 40 dagen geef je je hond de Relax-Dog boost en tegelijkertijd doorloop je samen je hond de stappen. Zo werk je samen aan minder stress en angst.

Wij helpen je! Tijdens de boost van 40 dagen kun je ons altijd vragen stellen. Maar jij kunt ook andere eigenaren adviseren! Of de tips van andere hondenbazen volgen. Op onze Synopet facebookpagina kun je de stappen volgen en meepraten.

Zo helpen we elkaar en kunnen we hopelijk met z’n allen aftellen naar een jaarwisseling met minder angst en minder stress.

gewrichtskuur

START BOOST | 15 t/m 20 november

De komende 40 dagen staan in het teken van de Relax-Dog boost. Je kunt de boost van je hond ondersteunen met oefeningen en training. Daarnaast geven we je handige  tips en praktische trucs die bijdragen aan minder stress en angst.

Tel je met ons samen af naar het einde van het jaar? Start de boost dan uiterlijk half november, in de week van 15 t/m 20 november.