Martin Gaus razend enthousiast over Synopet!

‘Fantastisch dat gewrichtenkuur nu ook snel én goed werkt bij honden’

Martin Gaus heeft geen last meer van stramme en pijnlijke gewrichten sinds hij Synofit gebruikt. Hij vindt het dan ook fantastisch dat deze vloeibare kuur op basis van Groenlipmossel en Curcumine er nu ook voor honden is. ‘Deze natuurlijke ontstekingsremmers werken snel én goed. Met Synopet hebben honden minder pijn en kunnen ze zich soepeler bewegen. Daardoor kunnen baas én hond er samen weer lekker op uit!’

100% natuurlijk

Volgens dierenvriend en tv-persoonlijkheid Martin Gaus geeft een hond het duidelijk aan als er iets mis is met de gewrichten. Hij blijft liever in zijn mand liggen, staat moeizaam op en heeft even de tijd nodig om op gang te komen na een rustperiode. ‘Altijd direct actie ondernemen’, adviseert Martin Gaus. ‘Des te langer kan uw trouwe kameraad een goed leven leiden’. Dierenartsen zullen in de meeste gevallen medicijnen met NSAIDs voorschrijven. Deze remmen weliswaar de ontstekingsprocessen in de gewrichten, maar helaas ook normale lichaamsprocessen. Daardoor kunnen weer ander klachten ontstaan. Synopet Hond daarentegen is 100% natuurlijk. Deze vloeibare formule verbetert de conditie van de gewrichten zonder vervelende bijwerkingen.

Ontwikkeld vanuit de paardensport

Synopet Hond bevat de natuurlijke ingrediënten 100% pure GLMax® Groenlipmossel en Bio-Curcumine met een ontstekingsremmende en pijnstillende werking. Deze actieve ingrediënten worden door topruiters al vele jaren gebruikt om hun kostbare ren- en springpaarden in conditie te houden. Bij paarden, die in deze takken van sport bezig zijn, is de gewrichtsbelasting immers erg hoog. Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een weekdier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. Het bevat een hoog gehalte aan bijzondere Omega-3 vetzuren met een ontstekingsremmende en pijnstillende werking. Daarnaast is Groenlipmossel een grote bron van Glycosaminoglycanen. Deze stoffen versterken het kraakbeen en verbeteren de smering van de gewrichten. Curcumine heeft naast een ontstekingsremmende en pijnstillende werking ook als antioxidant een beschermende rol op het kraakbeen. Deze bijzondere vloeibare combinatie van Curcumine en Groenlipmossel helpen uw hond om weer snel soepel en zonder pijn te bewegen.

Snel resultaat

‘Mijn ervaring is dat Synopet Hond snel resultaat geeft bij beginnende en gevorderde gewrichtsklachten. Door de vloeibare vorm kan volstaan worden met een lage dosering. Bovendien worden de actieve ingrediënten sneller door het lichaam opgenomen,’ aldus Martin Gaus. Daarnaast is Synopet Hond gemakkelijk in gebruik. Eén keer per dag 5 ml door het eten van uw hond mengen is voldoende. (Bij kleine of zware honden kan dit afwijken, zie de informatie over de dosering.) Het heeft een aangename vissmaak waar alle honden dol op zullen zijn. Als extra ondersteuning is aan Synopet de vitaminen C en D toegevoegd. De Ribes nigrum (Zwarte bes) activeert het afweersysteem en is bloedzuiverend.

Prijs en verkrijgbaarheid

Synopet Hond is verkrijgbaar bij de betere dierenspeciaalzaak, maar ook online is het te bestellen. Een flacon met een inhoud van 200 ml kost € 49,95. Dit is bij de meeste honden voldoende voor een kuur van 40 dagen. Speciaal voor kleine honden is er een flacon met 75 ml voor € 19,95.

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht