Synopet Partner Prins Pets Health Program

Kennis en advies voor iedere huisdiereigenaar

Synopet is partner van Prins Petfoods en samen zijn de krachten gebundeld in het Pets Health Coach Educatie programma en de Instore Pets Health Centers.
Binnen het Pets Health Programma gaat veel aandacht uit naar gedrag, huisvesting en gezondheid van huisdieren. Eigenaren krijgen dan ook gericht advies, begeleiding en ondersteuning toegespitst op het huisdier.

Pets Health Coach | steuntje in de rug

Voor iedereen met een hond of kat is de Pets Health Coach de aangewezen persoon met vragen over gedrag, voeding, huisvesting en gezondheid. De coaches hebben een intensieve opleiding gevolgd. Ze geven je dan ook gericht advies, begeleiding en ondersteuning bij vragen of problemen waar je met je dier tegenaan loopt. Heeft jouw kat of hond bijvoorbeeld pijnlijke gewrichten en weet je niet wat je moet doen? De Pets Health Coach kan je helpen! Ze kunnen je Synopet Cani-Syn of Feli-Syn voor de gewrichten adviseren en leefstijl tips geven voor je kat en hond. Een extra steuntje in de rug dus!

Pets Health Center | welzijn van het dier

In het Pets Health Center wordt je dier door vakkundige coaches van top tot teen gecheckt. Zo wordt preventieve zorg geboden en kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en kan verergering worden voorkomen. Je kunt vervolgens met het advies aan de slag, dat kan ook een doorverwijzing naar dierenarts of specialist. In het Pets Health Center ben je met je huisdier in goede handen en wordt de juiste hulp snel gevonden. Het welzijn van het dier staat voorop.

 

Dol op dieren 

Wij zijn dol op dieren en maken met veel aandacht en vakmanschap krachtige 100% natuurlijke premium kwaliteit boosters om de gezondheid van honden, katten en paarden extra te ondersteunen. Gezonde en blije dieren, daar doen we het voor bij Synopet. Die passie voor dieren en gedrevenheid om het welzijn van dieren te verbeteren vinden we terug in het partnerschap met Prins Petfoods. 

Kennis en expertise

Prins Petfoods neemt een vooraanstaande positie in binnen de petfood branche. Niet alleen op het gebied van kwalitatief hoogwaardige diervoeders, maar ook op het gebied van gezondheid en welzijn van huisdieren in de vorm van educatie en veterinaire ondersteuning. Synopet sluit graag aan op dit netwerk om ook vanuit haar kennis en expertise een bijdrag te leveren.

Veelgestelde vragen

We snappen dat je graag alles wilt weten over onze kuren en graag direct een antwoord op je vraag wilt. Daarom hebben we veelgestelde vragen voor je online gezet. Antwoord niet gevonden? Gewoon vragen aan ons Care team!

Persoonlijk & gratis advies voor jouw dier?

Vraag het ons Care team! Zij helpen je graag om je van de juiste informatie te voorzien. Bij complexe vragen wordt je vraag voorgelegd aan een specialist. Zo ben je verzekerd van een goed advies.