Synofit Europe overgenomen door Auxilium Capital

Zo’n 10 jaar geleden staken Synofit Europe en Bio-Cure de neuzen bij elkaar voor een samenwerking. Met resultaat! Drie krachtige merken met topkwaliteit supplementen onder de Synofit vlag: Synofit, Synocare en Synopet. Met veel vakkenis ontwikkeld en geproduceerd door Bio-Cure. Met de overname door Auxilium Capital van beide organisaties is het tijd voor een nieuwe uitdagende stap.

Fusie & overname

Auxilium Capital heeft Synofit Europe, en ook Bio-Cure, overgenomen. Onder de overname vallen alle merken van Synofit Europe: Synofit, Synopet en Synocare. Bio-Cure is het bedrijf dat de hoogwaardige voedingssupplementen voor Synofit Europe ontwikkelt en produceert.

Met de overname verlaten Camiel Hofstee en René den Admirant Synofit Europe als directeur. Lees het interview van René en Camiel dat zij ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Synofit gaven.

 

Verdere groei van de ondernemingen

In hun plaats is Tom Sanders aangesteld als nieuwe CEO. Tom: “Na een intensieve loopbaan in binnen- en buitenland bij vooral industriële ondernemingen was ik toe aan uitdaging in andere markten en met andere producten. Het zijn prachtige merken, mooie producten en een gedreven team aan medewerkers en ik ben ervan overtuigd dat we als team deze prachtige ondernemingen verder kunnen laten groeien om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen met onze mooie producten.”

Nieuwe samenwerking, verdere ontwikkeling

Als team vinden we het jammer om afscheid te nemen van Camiel en René, maar kijken we uit naar de nieuwe samenwerking met Tom. We verwachten met deze nieuwe fase ons verder te kunnen ontwikkelen en u onveranderd te ondersteunen met onze innovatieve en unieke voedingssupplementen voor mens en dier.

 

Het volledige persbericht kun je hier lezen

Over Synofit

Synofit Europe B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 2010 heeft Synofit Europe B.V. zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit en Synopet voor dieren zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd. In 2017 is het merk Synocare geïntroduceerd met natuurlijke producten die merkbare gunstige resultaten leveren op andere gebieden van de gezondheid (hartgezondheid en de huid). Met deze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Synofit  team 2019