Synopet Suppletie Coach | hond & kat gewrichten

Het is ons vak, maar ook onze missie om zoveel mogelijk kennis en kunde te delen over gewrichtsklachten bij dieren én de behandeling daarvan met de 100% natuurlijke Synopet boosters. We doen dat op veel verschillende manieren. Zo waren we vorige week te gast bij Edupet (Prins Petfoods) in Veenendaal om onze kennis te delen met professionals, werkzaam in de dierenbranche. 

Kennis & advies

Wij vinden het heel belangrijk om je van een goed advies te voorzien waar het gaat om onze boosters voor honden, katten en paarden. Bij ons draait het om de gezondheid en het welzijn van dieren. Daarom willen we je dier en jou natuurlijk zo snel én zo goed mogelijk helpen en ondersteunen in de juiste productkeuze. Wij weten veel te vertellen over onze boosters en kunnen je precies uitleggen waarom onze supplementen zo zijn opgebouwd en samengesteld. 
Maar we vinden het ook belangrijk dat je deze informatie ook in de speciaalzaak of dierenpraktijk krijgt. 

Producttraining & informatie

Uiteraard gaat veel aandacht uit naar producttrainingen op lokatie, daar waar onze Synopet supplementen worden verkocht. Onze professionals leiden op tot een goed kennisniveau en zorgen voor productinformatie als naslag.  Daarnaast kan altijd een beroep worden gedaan op het Synopet Care team. Ons vakkundig team staat zowel jou als eigenaar, maar ook voor medewerkers in speciaalzaken of praktijken, met raad en daad terzijde. 

Edupet, het kenniscentrum voor professionals en liefhebbers in de huisdierenbranche

Edupet Educatie organiseert cursussen voor professionals in de huisdierenbranche. Synopet geeft hier, vanuit de samenwerking met Prins Petfoods, binnen het Pets Health Care programma, de opleiding tot Synopet Suppletie Coach. We dragen onze kennis over de Synopet boosters op interactieve wijze over aan vakprofessionals met diezelfde passie voor de gezondheid en het welzijn van dieren.  

Synopet Suppletie Coach | Hond & kat gewrichten

De eerste opleiding is gericht op het herkennen en behandelen met de natuurlijke Synopet boosters voor de gewrichten van honden en katten. Ontzettend interessant, want buiten de basiskennis over gewrichten om, is er zoveel te informatie te delen over het herkennen van klachten bij honden en katten, maar ook over leefstijltips. Last-but-not-least over de zorgvuldige dosering en samenstelling van de Synopet boosters voor de gewrichten van hond en kat. Super interessant!

Synopet Suppletie Coach

Wil je meer weten over de opleiding tot Synopet Suppletie Coach of ben je professional in de dierenbranche en heb je belangstellinge om deel te nemen. Kijk dan eens op de website van Edupet.

Je kunt ook contact opnemen met ons Care team. Ze informeren je graag over de mogelijkheden.  

Inhoud van de opleiding

  • Basiskennis gewrichten en kraakbeen
  • Gewrichtsklachten herkennen | hond
  • Gewrichtsklachten herkennen | kat
  • Behandeling gewrichtsproblemen
  • Behandeling met natuurlijke supplementen
  • Ingrediënten en samenstelling
  • Synopet gewrichtsboosters voor hond en kat
  • Uitleg productbeoordeling
  • Behandeling hond | kat met klachten

Veelgestelde vragen

We snappen dat je graag alles wilt weten over onze kuren en graag direct een antwoord op je vraag wilt. Daarom hebben we veelgestelde vragen voor je online gezet. Antwoord niet gevonden? Gewoon vragen aan ons Care team!

Persoonlijk & gratis advies voor jouw dier?

Vraag het ons Care team! Zij helpen je graag om je van de juiste informatie te voorzien. Bij complexe vragen wordt je vraag voorgelegd aan een specialist. Zo ben je verzekerd van een goed advies.