Toptips

Bij Synopet ontvangen we veel tips en adviezen van eigenaren van honden, katten, konijnen of paarden die onze Synopet boost aan hun dier hebben gegeven. We delen ze heel graag met je want, samen weten we eigenlijk gewoon heel erg veel! 

Pootje schoonlikken

Katten zijn echte fijnproevers en als ze het niet willen eten… dan kun je het op het pootje doen. Katten zijn ook erg schoon op zichzelf en zullen het aflikken. Geen schoonheidsprijs, wel een slimme oplossing. Het is per slot van rekening voor eigen bestwil!

Pootcontrole, goede gewoonte

Als je dier ooit een peesprobleem heeft gehad, dan weet je hoe langdurig en pijnlijk dat is. Voorkomen dus! Hoe? Doe wekelijks een korte pootcontrole, even voelen voor zwelling en warme plekken. Zo kun je op tijd beginnen met behandelen (preventief kan overigens altijd!).

 

 

 

 

 

Groenvoer snack of prakje

Groenvoer of Groenlipmossel, da’s toch anders. De meeste konijnen hebben helemaal niet zo’n moeite met de smaak van Ory-Syn. Het advies van ervaren eigenaren. Maak er een lekker appelprakje van.

 

 

 

 

 

Combineer het wandelen

Met leuke spelletjes onderweg, waarbij je hond ook vrij kan bewegen. Als je hond wat moeizamer beweegt, kies dan voor minder intensieve spelletjes. Zo werk je ook aan focus.

 

 

 

 

 

 

Lekker Appelmoes!

Vul de doseerspuit met Synopet en appelmoes (mag ook over het voer).

Maak opstapjes

Heeft je kat moeite om de hoger gelegen lievelingsplekjes te bereiken? Maak een opstapje, zodat het toch lukt. Zo hou je dier actief en in beweging

 

 

 

Achter de voerbal aan

Voor een konijn met pijnlijke gewrichten is beweging erg belangrijk. Maar hoe krijg je je konijn in beweging? Met een voerbal! Je hebt met grote en kleinere openingen.

 

 

 

 

 

Aaien verplicht!

Door je dier te aaien, voel je letterlijk of je beest nog goed in z’n vel zit. En wist je dat het ook heel gezond is voor de stresslevels? Van jou en van je dier. Win, win dus!

 

 

 

 

 

 

Observeer de vrije beweging...

 

Kijk zo af en toe eens naar je paard in de vrije beweging. Van een afstandje kijken, kan soms enorm helpen.
Zo kun je namelijk goed bekijken of je dier soepel en gemakkelijk loopt. 

Lekker gevarieerd met groenlipmossel

Geen punt dat je konijnen lekker samen de Ory-Syn boost verdelen, maar let wel op dat ze allebei voldoende binnenkrijgen.

 

 

 

 

Watertrappelen

Aquatraining, maar dan anders! Voor honden is het heel goed om in het water te lopen of te zwemmen.

Rek en strek

Best een pittige opgave om een kat met gewrichtsklachten in beweging te krijgen. Probeer eens rek en strekoefeningen met een speeltje erbij. Hou het rustig voor je dier.

Ook een tip of goed idee?

Samen weten we heel erg veel! Dus heb jij een goede tip of advies wat je graag wilt delen met andere eigenaren. Laat het weten! 

Persoonlijk & gratis advies voor jouw dier?

Vraag het ons Care team! Zij helpen je graag om je van de juiste informatie te voorzien, zodat je de boost kunt vinden, die past bij de situatie van jouw dier. Bij complexe vragen wordt je vraag voorgelegd aan een specialist. Zo ben je verzekerd van een goed advies.

Veelgestelde vragen

We snappen dat je graag alles wilt weten over onze boosters en graag direct een antwoord op je vraag wilt. Daarom hebben we veelgestelde vragen voor je online gezet. Antwoord niet gevonden? Gewoon vragen aan ons Care team!