Wat zit erin?

 

@Synopet | ingrediënten

@Synopet | ik weet het niet meer….

…er zijn zoveel producten voor dieren verkrijgbaar met verschillende samenstellingen en in verschillende prijsklassen. Mijn dier heeft gewoon een goed product voor de gewrichten nodig. Maar waarop moet ik nu precies letten?

Hallo, wij helpen je graag!

Natuurlijk adviseren wij je om de gewrichtskuur van Synopet voor je hond, kat of paard te kopen. Wij geloven in de kwaliteit en effectiviteit onze producten. Maar daarmee willen we niet zeggen dat de kuren van Synopet de enige producten zijn waar de dieren baat bij hebben.

Wij durven wel te zeggen dat we uniek zijn en ons onderscheiden van andere gewrichtsproducten.

Kuur natuur
Onze kuren hoeven niet doorlopend gevoerd te worden. Dat mag wel, maar hoeft niet. Vaak zijn 1 of 2  kuurtjes per jaar voldoende om de gewrichten van het dier in goede conditie te houden. Dat is uniek! Veel andere producten moet je doorlopend blijven geven aan je dier voor een goed resultaat.

Premium kwaliteit – Groenlipmossel, Curcumine & Zwarte bes-blad
Wij kiezen voor een bijzondere samenstelling met alleen hoogwaardige ingrediënten. Dat maakt onze kuren zo effectief, want vaak is binnen de kuurduur al het effect zichtbaar. Er zijn meer producten met een soortgelijke (maar niet dezelfde!) samenstelling. Let dan onder andere op de verwerking van de ingrediënten en de voedingswaarde.   

Kies voor een veilig product | GMP+ certificering

Hoe weet je zeker dat een product een goede samenstelling heeft en dat de werkzame ingrediënten zijn onderzocht op de voedingswaarde? Let op de GMP+ certificering.
Producenten die deze certificering mogen noemen, dragen zorg voor de productie volgens zeer strikte protocollen waar het gaat om voedselveiligheid. En terecht! Onderdeel van de controle vanuit de certificering is een onderzoek naar de voedingswaarde. Ofwel, klopt het wat er over de samenstelling van het product gezegd wordt. Het is aan de leverancier om open en eerlijk te zijn in de communicatie over de productsamenstelling. Zo is een goede gebruiksaanwijzing verplicht, waarop precies te lezen is welke grondstoffen het product bevat.

Op onze website vind je uitgebreide informatie over onze kuren bij de kuurinformatie. Het is namelijk prettig en fijn om al voor de aanschaf van een product te kunnen lezen welke ingrediënten en grondstoffen zijn gebruikt en in welke hoeveelheid. Wij zijn daar heel open over. 

Kies voor een natuurlijk product

Er zijn steeds meer natuurlijke gewrichtsproducten op de markt verkrijgbaar en dat is een gezonde ontwikkeling. Veel ‘niet natuurlijke’ gewrichtenproducten (NSAID’s) helpen je dier goed, maar zijn bij langdurig gebruik minder prettig voor je dier. Zo zijn er gevallen bekend, waarbij vervelende bijwerkingen voorkwamen. Met een natuurlijk product is de kans op bijwerkingen minder groot. 

Maar is het natuurlijk product wat je voor je dier koopt wel zo natuurlijk? Is een producent verplicht om aan bepaalde principes te voldoen, voordat het product als ‘natuurlijk’ verkocht mag worden? Ja!

Moet een ‘natuurlijk’ product aan
bepaalde kwaliteitseisen voldoen?

 

 

Basisprincipes natuurlijk product
 

Zuivere grondstoffen & natuurlijke ingrediënten
Vanzelfsprekend moet het product voldoen aan de definitie van zuivere grondstoffen en natuurlijke ingrediënten. 
Elke grondstof een eigen bewerking
Zo is het belangrijk dat elke grondstof een eigen proces van bewerking heeft doorgemaakt. Je kunt je immers voorstellen dat sommige ingrediënten koud en andere juist warm verwerkt moeten worden. Dat gaat niet samen. Geen grote kruidenpot dus!
Gegarandeerde voedingswaarde
De verwerking van de grondstoffen moet resulteren in een gegarandeerde voedingswaarde. Het kan dus niet zo zijn dat de ene keer 2% en een andere keer 5% van de voedingswaarde in het product terecht komt. 

Voor honden tot 10 kg | 75 ml | kuurduur 25 dagen 
Voor honden va 10 kg | 200 ml | kuurduur 40 dagen

 

Voor paarden | 500 ml | kuurduur 33 dagen

Kuur natuur van Synopet

Onze Synopet kuren zijn allemaal gemaakt met alleen de beste ingrediënten en grondstoffen uit de natuur. Daarom zijn onze kuren effectief en staan we garant voor onze premium kwaliteit.

Onze gewrichtskuur, kuur natuur
Als we kijken naar de Groenlipmossel in onze gewrichtskuur, dan wordt deze bijvoorbeeld geheel koud geperst om de werkzame stoffen te behouden. Onze Curcumine is met essentiële oliën uit de wortels van de plant gewonnen om de opneembaarheid te vergroten. Ons Zwarte bes-blad is SKAL-gecertificeerd, dat betekent dat alleen biologisch blad gebruikt wordt.

Wij zijn heel duidelijk over de samenstelling van onze kuren. Dat vinden we heel belangrijk!
 

Voor katten | 75 ml | kuurduur 25 dagen

Baasje met gewrichtsklachten?

Kijk eens op www.synofit.nl voor onze gewrichtsproducten voor mensen.